• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koxp Kullananların Dikkatine!!!!!!
Konu Görünümü
yeni 
Öncelikle tarih 11/11/2009 saat:09:30

Gece restart geldi ve bu restartın amacı koxpları engellemek ıcın yapılmış olan bı duzenlemedır. Bunu yazma amacım sızlerıde bılgılendırmek. Eger koxp acmadan once bunu okursanız sızın ıcın daha ıyı olacaktır..

bu sabah bende KoAutoBot kopxu actım 5 sny calısıp dc verdı. Tekrar denedım. 5 sny sonra tekrar dc verdı. İçimde Sanırım koxpda sorun var. Sonra Alcazeri açtım ve 5 sny sonra 48 saat ban verdi.

2. okcu charım ıcın denemıyorum cunku koxpların yenı versıyonu cıkana kadar tavsıye etmıyorum.

Eger sızde ban yemek ıstemıyorsanız Koxpların versıonu guncellene kadar sızde kullanmayın yoksa 48 saat yemenız kacınılmaz.. Bu hf bıle olsa ban yıyebılıyorsunuz.......
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Cevapla Yukarı Git
arkadas halı 4 carım 48 saat yedi ama pach gelmedi?

bunu çözün arkadaslar bu yeni bir acılım sanırım.
pointler haftada bir otomatik pachsiz değişiyor.
[b]YaKININdaKİLeri MuTLu Et,
UzakTakiLer GeLECeKTiR...
[/b]

Cevapla Yukarı Git
Staff
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] ile saat 10 dan beri kasıorum. 1 saattir sorun yok.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
prokoxpda bile sorun var açılmıo bende açılıncada yanıt vemrio dio **

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi sen hangi serverde oynuyon lwl kac
prokoxpta seri cs yok yha

nasıl yapacam

Cevapla Yukarı Git
KoAutoBot da dc sorunu var. sabah alcazerden ban yedım. Bız 2-3 char acıyoruz. Sanırım ban multıden kaynaklanıyor.... ama chara gırınce multıden ban atmıor...
multıden gırınce sorun yok ama koxp calısınrınca ban Sad
Geçmişini Unutan Geleceğini Yaşayamaz...

KronoS

4EverDarknesS
4EverKinglesS
4EverKing
4EverIIIoOoIII

Cevapla Yukarı Git
Ya onu bunu bırakın da ben koxpsuz qirdim gene ban yedim...Tam 4 tane çar banned 1 tanesi koxpLa girdiqimde.DierLeri de koxpsuz.Hatta oyunu biLe siLip yeniden kurmusdum.Ama banned.BiLen war mı neden oLdıqını
ßeyLer sadece 1 dk sürüyor banned oLmak.Oyunu siLdim geri yükLedim ama haLa düzeLmedi.Oyuna hangi çarLa girersem gireyim.Koxpsuz qiriyom gene de banned.Ve şu an pc de koxp iLe iLgiLi bisi yok ama genede banned.Aynen böLe yazıyor oyundayken.(Third Party TooLs.......... sonra da 48 Hours is banned)Bu yazıyor Lütfen ban yememem icin ne yapmam Lazım Yardım PLs.......Bazı arkadasLarımda oLmıyormus

Cevapla Yukarı Git
pc de multi cilient varsa sil bendede öyle oluyordu sildim düzeldi

Cevapla Yukarı Git
tt kozp calışıyormu yani oto ban olunca 35 lwlden başlıyor diye bi sölenti war doqrumu öleyse ben 1 lwlden char acıp full 35 yaparaım Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

Cevapla Yukarı Git
MuLti yok şimdiq sorun düzeLdi yeni v33 tt koxp iLe girince banned olmıyorum ama söLe bi sorun war bu sefer de.Koxpsuz girince direk ban.İLLaaaqi koxp iLe girmek zorundaım yoksa banned.Lütfen yardım PLs

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Facebook Kullanıcılarının Dikkatine !!!! fethiyeli48 2 2,117 04-09-2009, 07:39 PM
Son Yorum: axidd

Hızlı Menü:

Browsing: