• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Trojan.Dropper Hakkında Bilgi
Konu Görünümü
Staff
dikkat 
Goruldugu uzere bir cok koxpun virus tarama sonucu Trojan.Dropper uyarısına rastlıyoruz. Internette yaptıgım arastırmalar sonucunda kararsız kaldım bir kısım siteler bu trojanin zararlı bir yazılım oldugundan ve bilgisayarınızda backdoor (arkakapı) oluşturarak kişisel bilgilerin calınmasını sagladıgını one suruyor. Kimi siteler ise düşük seviye trojan oldugunu belirtmekte. Kişisel gorusum Trojan.Dropper'in çeşitli turleri oldugu ve hepsinin hacklenmenize neden olacagı anlamına gelmedigidir.

Aşagıdaki resimde c:\windows\winserver.exe konumuna benim sistemime yerleşmiş olup tespit ettigim Trojan.Dropper virusu..

[Resim: 16bhl46.jpg]

İşte ilgili siteler;
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] (Orta düzey)
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] (Düşük risk)
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] (Orta düzey)
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] (Orta duzey)
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] (düşük duzey)

Koxp kullanan arkadaslar yukarıda yazdıgımı göz önünde bulundurarak koxp kullanmasını/kullanmamasına karar vermesini istiyorum.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Saol abi iyikide bu mesajı yazdın

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
dikkat Trojan ve Keylogger Temizleme Admin 13 16,059 10-08-2012, 12:56 PM
Son Yorum: nike0741
yeni Spynet Virusu [Yeni Trojan Uyarısı] Admin 1 2,015 29-12-2010, 07:09 PM
Son Yorum: aLeRJii

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi