• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.55/5 - 53 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Super Priest v1.8c 1754 [Oto Kutu]
Konu Görünümü
ban yedım 10 dk yha yha:S
bırı yardım ederse sevınırımm....

Yukarı Git
bu koxp çalışmıyor arkadaşlar boşuna indirmeyin......

Yukarı Git
kardes acılmıo koxp start dıınce

Yukarı Git
Cok güzel tesekkürler Emege Saygı !!!
SaGopA_KajMeRWink

Yukarı Git
start dıınce koxp gelmıo ılk ındırdığımde gelıyordu kardess

Yukarı Git
bu koxpta minör yok.. oto ban var.. ewet arada açarken kapanıyor otomatik oyuna girdiğiniz anda açın fazla oyalanmayın koxpu açmak için yoksa kapanır priestler için partiden biri mesafe olarak uzaklaştığında yani heal mesefesinden çıktığında canında bi azalma eksiklik varsa dewamlı ona heal atmaya çalıştığından kitleniyo yanınızdaki diğer charlara heal atmıyor bu büyük bi sorun.. örneğin adm town çekince siz ona oto buf atıyorsunuz bazen canı dolu olmuyor buff atınca ve heal kitleniyor bu sırada partideki diğer adamlara heal gitmediğinden çoğu yatıyor.. bu sorun tt koxpun healinde de var arkadaşlar diğerlerini denemedim

Yukarı Git
abi bide sunun mana yemıyenını bulsanız Smile

Yukarı Git
İLk indirdiğimde çaLışıyodu.oyuna girip çıktım açıLmadı :S Starta bastım koxp kapandı.sorun ne acaba? yardımcı oLursanız sevinirim

Yukarı Git
arkdaşlar k0xp vçalışıo siz çalıştırmasınızı bilmiosunuz Smile)SmileSmileSmile

Yukarı Git
dikkat 
(23-11-2009, 02:50 PM)ufuk1903 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkdaşlar k0xp vçalışıo siz çalıştırmasınızı bilmiosunuz Smile)SmileSmileSmile

anlatta bilelim Huh

ben arasıra yapıyorum ara sıra olmuyor şuan chyper 2. servera 10 kere girip çıktım denedim. Beyler önce koxpu açacaz sonra luncher dan giricez char tam açıldğında start diyecez olay bu Sleepy

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: