![]() |
|
Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - Baskı Önizleme +- Knight Online Koxp, MultiClient, Bypass, Bugs, Minor Pedal, Macro > Asiturk.com.tr (https://asiturk.com.tr) +-- Forum: USKO and PRIVATE SERVER (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Bilgi, Yardım ve Destek (https://asiturk.com.tr/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem (/showthread.php?tid=1065) |
RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 12-01-2011 (12-01-2011, 06:02 PM)k3lly yazdı: KoAutoBot' ta 800 ve 400 ac basarken arada uzun bir zaman geciyor bunu saniye farki nedir. Koautobot anlamam ama ko autobot ayarlama rehberine bak.!! RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - k3lly - 12-01-2011 Ne sorsam rehbere bak diyorsun ne diye yaziyoruz o zaman buraya yazmadan once rehberlere bakarim ben sen merak etme. KoAutobot haric obur botlar hic bir ise yaramaz. Bos yere oburleri ile ugrasmayin tavsiyem RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - ramaz4n - 13-01-2011 abi loxp koxp ındırdım ama kullanamıyorum nasıl kullanabılırım ?? koxp acılıd ama baslat fln dıyorum atk rogue olmuo nasıl yapabılırım?? lutfen cevap verınız. RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 13-01-2011 (13-01-2011, 12:07 AM)ramaz4n yazdı: abi loxp koxp ındırdım ama kullanamıyorum nasıl kullanabılırım ?? Multi client ile qir multi ismini yaz kxpa calıstır de calısır Olmadıysa tam olarak anlat konuyu RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - melami - 13-01-2011 APR devreye girmiş sanırım koxpu acınca koautobot oto ban veriyor RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 09-03-2011 (13-01-2011, 01:44 PM)melami yazdı: APR devreye girmiş sanırım koxpu acınca koautobot oto ban veriyor évet Banned Yememek iÇin GünceL Koxp Kullanmanı TerCiH eDeRim.! RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - klc_slayer - 10-03-2011 maden koxp yenisi lazım ne zaman çıkar
RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - aLeRJii - 10-03-2011 (10-03-2011, 04:48 PM)klc_slayer yazdı: maden koxp yenisi lazım ne zaman çıkar Tam BiLmiYoRum Ama Yaknda CıKaR..D RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - melihcan35 - 20-03-2012 kardeş pvp'de koxp acıyorum acmadan önce oyuna giriyorum görev yöneticisi olarak giriyorum sağ tıklayıp. koxpu'da oyleacıyorm fakat bi sorun war. Not Defteri geliyo. hile modu algılandı vs vs bunn çözümü varsa söylermisin lütfen. teşekkrler smdiden. bilen yazsın lutfen RE: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem - Crytek41 - 25-03-2012 (20-03-2012, 10:31 PM)melihcan35 yazdı: kardeş pvp'de koxp acıyorum acmadan önce oyuna giriyorum görev yöneticisi olarak giriyorum sağ tıklayıp. koxpu'da oyleacıyorm fakat bi sorun war. Not Defteri geliyo. hile modu algılandı vs vs bunn çözümü varsa söylermisin lütfen. teşekkrler smdiden. bilen yazsın lutfenArkadasım pvpde koxp acılmaz koruma var Korumasız serverlerde acılır |