• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem
Konu Görünümü
Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem
Btün Sorunları Cewapları bende:d

Cevapla Yukarı Git
kardeş patronus koxpda ben mage açıorum ama skiller pri skilleri olarak görünüo koxpda

Cevapla Yukarı Git
(09-01-2011, 12:07 PM)yokedici68 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeş patronus koxpda ben mage açıorum ama skiller pri skilleri olarak görünüo koxpda

Patronus kxpta maqe yok Nf koxpu tercih ederim.!

Cevapla Yukarı Git
koxplar soyuyor bizi ne yapcaz ?

Cevapla Yukarı Git
kardeşim ben probotu indirdim belli bir zaman sonra oyundan attı :S

Cevapla Yukarı Git
(09-01-2011, 08:30 PM)henr12 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]koxplar soyuyor bizi ne yapcaz ?

WallaBu sitede kullanıorm ben Soymuyor nedense?
(10-01-2011, 02:23 AM)yiğit yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeşim ben probotu indirdim belli bir zaman sonra oyundan attı :S

Arkadaşlar biz Probotu önermiyoruz baska kxp kulan.!

Cevapla Yukarı Git
KoAutoBotta. Colony Zone dişindaki maplarde ex yaptigimiz zaman bot kendini kapatmiyor.
Ama Cz de iken belirli süre sonra kendini kapatiyor. Ayarı veye nedeni varmidir.

Cvp icin tesekkurler

Cevapla Yukarı Git
(11-01-2011, 07:52 PM)k3lly yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]KoAutoBotta. Colony Zone dişindaki maplarde ex yaptigimiz zaman bot kendini kapatmiyor.
Ama Cz de iken belirli süre sonra kendini kapatiyor. Ayarı veye nedeni varmidir.

Cvp icin tesekkurler

Ko Autobot Ayarlama Rehberine Bak Olmadı Baska Koxp Kullan Probot haric ben Sana Patronus onerırım hf qibi 7/24 kas Dc wermes.!!

Cevapla Yukarı Git
Patronus ve yeni qelen Kxpu onerıyoRm Ben.!

Cevapla Yukarı Git
KoAutoBot' ta 800 ve 400 ac basarken arada uzun bir zaman geciyor bunu saniye farki nedir.
400 bastimi hemen 800 geri basacak. Bi türlü sn yeyi tutturamadim

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Private V30 a koxpla girilmiyor!!!!!! karapaks 1 1,719 27-12-2010, 09:06 PM
Son Yorum: aLeRJii

Hızlı Menü:

Browsing: