• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.22/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot Ayarlama Rehberi [Güncellendi]
Konu Görünümü
gold kardesm al bendende o kadar bilgili bir arkadas acıklasrsa çok sevinirim hata nerden soylerse gerçekten simdiden teşekkürler gold 1234 ile aynı sorunmu paylasıtıyorum lütfen bir acıklama.

Cevapla Yukarı Git
Staff
(24-01-2011, 05:27 PM)gol1234 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]arkadaşlar herşeyi ayarladım oyuna giriyorum açıyorum F11 bastıgım zaman Bote Enablet yazısıyla character has reached gear durability limit. moving to town yazısı geliyor birde town çekiyor :S bunu nasıl düzeltebilirim?
herşey ayarlı açılan siyah ekrande 1042 using skill 207552 on target 14161 bunu yazıyor casting failed diyip atak yapmıyor nasıl düzeltebilirim ?

(26-01-2011, 08:33 PM)himmet45li yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]gold kardesm al bendende o kadar bilgili bir arkadas acıklasrsa çok sevinirim hata nerden soylerse gerçekten simdiden teşekkürler gold 1234 ile aynı sorunmu paylasıtıyorum lütfen bir acıklama.

[Escape]
IsMaster= 00111101 (Gm oyuna girince)
IsThreat= 00100000 (Leveli yuksek yaratık geldiginde)
IsEnemy= 00100000 (Karşı ırk geldiginde baskında yani)
IsDead= 00100000 (Charınız öldüğünde)
NoWeapons= 01000010 (Kiralık silahınız silindiginde)
NoHealth= 00100001 (HP pot bitince)
NoMana= 00000000 (MP pot bitince)
NoPriest= 00100000 (Partide priest olmayınca)
NoParty= 00000000 (Partide olmayınca)
IfStacked= 00000000 (Cepte ağırlık kalmayınca)
IfStuffed= 00000000 (Cepte slot dolunca)
IfRepair= 00100001 (Rpr vakti gelince)
NoItem= 00000000 (Skill kullanmak icin materyal kalmayınca)
NoGold= 00000000 (Cepte para bitince)

Bu bolumdeki 1 leri 0 yapın
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Ya Tuncay Abi, benim de bir sorum olacak...
Bu son 1860 versiyonunda hp oto ve oto kutu olmuyor...Ne kadar uğraştıysam da olmadı...Problemimi halledersen minnettar olurum...

Cevapla Yukarı Git
Staff
(31-01-2011, 09:45 PM)ramzaghi yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ya Tuncay Abi, benim de bir sorum olacak...
Bu son 1860 versiyonunda hp oto ve oto kutu olmuyor...Ne kadar uğraştıysam da olmadı...Problemimi halledersen minnettar olurum...

exenin yeni surumu cıkana kadar sorun calısmaktadır koautobot. sabretmelisin bir sure
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
ok abi çok teşekkürler..

Cevapla Yukarı Git
needs help, as I'm the magician and trying to turn a game koab is closed, if anyone knows the way to do it? and auto loot is not working is it my fault or whether the settings it does not work?

Cevapla Yukarı Git
tuncay kardesım cok teşekkür ederim benimde bir sorum olacaktı
6 lvl okcum da autobotu actım
skill does not belong to your class hatası veriyor yardım edermiisn boto actıgımda bu hatayı alıyorum oyun kapanıyor
[b]YaKININdaKİLeri MuTLu Et,
UzakTakiLer GeLECeKTiR...
[/b]

Cevapla Yukarı Git
S.a Beyler Ben Koautobot u ayarlıyorum Job um warior bir sorun war mob u seçiyor yanlızca attack yapmıyor sebebi ne ola bilir birisi bana warior notapad ini ni atabilirmi yapılık olarak atarsanız sevinirim

Cevapla Yukarı Git
admin nerdeden kobotu indirebilirim veya nasıl bu kobota sahip olurum anlatırmısın hani şu 8 çarı birden yönetme olayı falan kobot da idi dimi lütfen bana güvenilir bir adres verirmisin...!! acill çarım dasoyuldu help me please..

Cevapla Yukarı Git
Koautobot acılırıyor ama şu yazı cıkıyor kapanıyor hata warning skill does not die bir yazı yardımcı olursanız sevinirim..
s.a arkadaslar hata warning skill does not die böyle bir yazı cıkıyor deyilmi ilk yapmanızda
şimdi dedigim yöntemi yaparsanız bi daha olmaz...Notepad girin ve orda sell ve buyy vardır onları silin ve tekrardan acın koautobot ve kusursuz çalısır tşkler saygılarım..İyi günler

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Koxplar için gerekli Tüm DLL ve OCX dosyaları [Güncellendi] Admin 35 27,141 25-05-2013, 11:30 AM
Son Yorum: blackdevil
yeni Knight Online HDBot Ayarlama Rehberi Admin 4 8,640 10-06-2011, 01:00 AM
Son Yorum: ARDA1995
dikkat KoAutoBot Kutu Toplama Rehberi [1856] Admin 5 5,203 09-01-2011, 05:03 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi