• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koxplar için gerekli Tüm DLL ve OCX dosyaları [Güncellendi]
Konu Görünümü
Staff
yeni 
[Resim: 3505jkh.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

İçindeki Hepsini Yukle yi çalıştırın yada tum dosyaları c:\windows\system32 klasorune atın.
"Ko klasorune" isimli klsorun icindeki 2 dll dosyasınına C:\GameFirst\KnightOnline içine atın.

İçerigi; actskn43.ocx, AutoItX3.dll, COMCTL32.OCX, COMDLG32.OCX, Microsoft.VC90.CRT.manifest, MSCOMCTL.OCX, MSINET.OCX, mss32.dll, msvcm90.dll, msvcp90.dll, msvcr90.dll, dinput8.dll, Dinput.dll, MSCOMCTL.OCX, TABCTL32.OCX

OCX DOSYALARINI SISTEME KAYIT ETMEK:
Windows 7 için;
1. OCX DOSYASINI HEM SYSTEM KLASORUNE HEMDE SYSTEM32 YE AT.
2. BAŞLATTAN ARAMA CUBUGUNA CMD YAZ CIKAN SIYAH ICONLU PROGRAMI CALISTIR.
3. ACILAN KUCUK SIYAH EKRANA Regsvr32 /s COMDLG32.OCX YAZ ENTERE BAS.

Windows Xp için;
1. OCX DOSYASINI SYSTEM32 YE AT.
2. BAŞLATTAN ÇALIŞTIRI SEÇ VE Regsvr32 /s COMDLG32.OCX YAZ ENTERE BAS.

İŞLEM TAMAMDIR.

NOT: COMDLG32.OCX dosyası örnek olarak yazılmıstır hangi ocx dosyasının kaydını yapmak istiyorsanız ona göre dosya isminde değişiklik yapınız.

Yada
Library Files'ı yukleyerek OCX sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
yeni konu açmaya iznim olmadığı için buradan dile getiriyorum. belki gereken bir ek dosya lazımdır.

prokoxp olsun.. koxpgame olsun.. hangi koxpu açmaya çalışırsam bypass olayından sonra oyun kapanıyor tamamen. işletim sistemim windows7 64bit. 1737 koxp game 'i sorunsuz kullanabiliyordum. işletim sistemiyle alakası olduğunu sanmıyorum o yüzden.

oyunu açmadan, karaktere start demeden önce , oyunun içinde bypassı denedim. ama denediğim an oyun kapanıyor. ne yapmam lazım?

Cevapla Yukarı Git
Staff
(04-07-2009, 01:23 AM)bilinmeyen yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]yeni konu açmaya iznim olmadığı için buradan dile getiriyorum. belki gereken bir ek dosya lazımdır.

prokoxp olsun.. koxpgame olsun.. hangi koxpu açmaya çalışırsam bypass olayından sonra oyun kapanıyor tamamen. işletim sistemim windows7 64bit. 1737 koxp game 'i sorunsuz kullanabiliyordum. işletim sistemiyle alakası olduğunu sanmıyorum o yüzden.

oyunu açmadan, karaktere start demeden önce , oyunun içinde bypassı denedim. ama denediğim an oyun kapanıyor. ne yapmam lazım?

bunu sormanın yeri burası degil. Yardım destek bolumunde konu acabilrisin.

1. Prokoxpu açın. By_Pass Tıklayın…
2. Normal Launcher oyuna girin..
3. Oyun tamamen açıldıktan sonra Start a basın.

Bu şekilde yap sorun olmamalı. Yinede sorun veriyorsa diger koxlara ait dosyaları sil tekrar dene. Az once 2 kişi ayrı ayrı değişik pclerde denedik sorunsuz calışıyor.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
1-yeni konuya tıkladığımda izniniz yok yazıyor..
2-diğer koxplara ait dosyaları da sildim.
3- iki pc'de denemişsiniz ama size şunu soracağım.. vista ya da windows 7'de denedinizmi? özellikle 64 bit işletim sistemlerinde?

Cevapla Yukarı Git
Denemedim ama denicem bunlar olmasa olmaz mı?
Server = Manes
Id = MinorAtack07
LvL = 59
Tür = Okçu
İtemler = +3 Rebirt İ.b +0 Glass Belt +2 Rebirt Ser Çitin
12gb Para ++++ 12k Np ( Daha Yeni Np Kasmaya Başladım )

Düşünce = Daha Ne İsterim Asitürk'ten ( Kops Hariç ) Big Grin

Cevapla Yukarı Git
Staff
(04-07-2009, 05:43 PM)berkay yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Denemedim ama denicem bunlar olmasa olmaz mı?

Koxpar için gerekli dosyalar. Eger daha once yukledin ise gerek yok. Yuklemedin ise bunları bir kez yuklersen bir daha koxp icin dosya aramaya ugrasmazsın.

Cevapla Yukarı Git
ÇOK İŞİME YARADI TŞKLER..

Cevapla Yukarı Git
Staff
(04-07-2009, 04:32 PM)bilinmeyen yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]1-yeni konuya tıkladığımda izniniz yok yazıyor..
2-diğer koxplara ait dosyaları da sildim.
3- iki pc'de denemişsiniz ama size şunu soracağım.. vista ya da windows 7'de denedinizmi? özellikle 64 bit işletim sistemlerinde?

Yeni konu yanlızca Destek, video, Pazar alanı ve İstek Öneriler bolumune acabilrisin. Sebebide malum forumun temiz kalmasını istiyorum. Koxp linklerini yanlızca Moderatorler paylasaibir.

hayır windows 7 de denemdim ama suda bir gerceki her yeni versiyon geldiginde koxpların kodlarıda degişiyor. Ancak XP de sorunsuz ondna eminiz. Win 7 yi tekrar kurmyaı dene yada XP kur demekten baska cevap gelmiyor aklıma Sad

Cevapla Yukarı Git
ark lar uygulama duzgun olarak baslatılamadı (0000000135 ) die hata verıyor gg koxpu acınca nden ?

Cevapla Yukarı Git
Staff
(10-08-2009, 02:49 PM)kefen.42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ark lar uygulama duzgun olarak baslatılamadı (0000000135 ) die hata verıyor gg koxpu acınca nden ?

Framework 3.5 kur

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
dikkat KoAutoBot Ayarlama Rehberi [Güncellendi] Admin 109 113,548 07-06-2011, 02:54 PM
Son Yorum: berkan9696
  KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları byvirus 6 5,646 16-10-2009, 08:57 PM
Son Yorum: baska_yok

Hızlı Menü:

Browsing: