Değerlendir:
  • 2 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
Yazar Mesaj
Not: Bu konunun ilk mesajidir.
aLeRJii
Kayıtsız

Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
Evet Arkadaşlar Sorunu Olan Yazsın Çözmeye Çalışacağım Bütün Sorunlardan AnLıYorum SayqıLar..
Noted By_Coder
29-12-2010 07:02 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
(16-01-2011 03:16 AM)Pumppit Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLKnightı küçük ekranda oynamak istiyorum . Ekran boyutum 1024-768 . Bi yardım edermisin ? Denediğim bütün yöntemler işe yaramıo

Option.ini dosyasını asagıdaki gibi degiştir.
[ViewPort]
Width=1024
Height=768

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
16-01-2011 03:34 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
aLeRJii
Kayıtsız

RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
Adminin dediqi qibi yap.!
Option.ini dosyasını asagıdaki gibi degiştir.
[ViewPort]
Width=1024
Height=768

--------------------------------------------------------------------------------
16-01-2011 11:30 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
Pumppit
Kayıtsız

Bu şekilde zaten. Normal ekran boyutlarım bunlar. Bu ekranın yarısı kadar oynamak istiyorum ben.

[ViewPort]
Width=1024
Height=768

Ekranın küçülmesi için ne yazmam gerekir ? Teşekkürler
24-01-2011 01:23 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
klc_slayer
Kayıtsız

merhaba yeni üye sayılırım bir sorum olacak
ban ile bloke arasındaki fark nedi?
24-01-2011 02:09 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
aLeRJii
Kayıtsız

(24-01-2011 02:09 PM)klc_slayer Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLmerhaba yeni üye sayılırım bir sorum olacak
ban ile bloke arasındaki fark nedi?

Arkadasım Banned Hesabının Bir Süreliğine Kapanması
Bloke Hesabının Tamamen KapanmasıdıR.
YaRDmcı Oldysam Çok ééiConfused
09-03-2011 10:28 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Knight hakkında Sorularınız veya Sorunlarınızı Buraya Yazın beraber Çözüm bulalım aLeRJii 3 734 17-06-2011 01:27 AM
Son Mesaj: EnTeRDeLL

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir