29-12-2010, 07:02 PM
Evet Arkadaşlar Sorunu Olan Yazsın Çözmeye Çalışacağım Bütün Sorunlardan AnLıYorum SayqıLar..
Noted By_Coder
Noted By_Coder
|
Konuyu Oyla:
Title: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
Konu Görünümü |
(30-12-2010, 10:01 PM)KrALLeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Charım Oyuna Giriş Yapıyor Ama Gamersfirst'e giriş yapmıyor neden ? (:
(30-12-2010, 10:01 PM)KrALLeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Charım Oyuna Giriş Yapıyor Ama Gamersfirst'e giriş yapmıyor neden ? (:
(31-12-2010, 03:12 PM)Mamy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Sizin siteden indirdiğim multi hacki kullanıyorum 3 gündür sorun yokdu fakat bugün charı seçdim oyuna girmesini beklerken failed hatası verdi ama launcerdne girdiğimde sorun yok :S neden ??Apr hatası İse pcyi kapatıp aç düselir Failed Hatası İse Multiclient Dosyasının Silindiğinden kaynaklanıyor Ko üzerinden Multi clienti Sil

)
(01-01-2011, 04:55 AM)tolqa95 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]öncelikle kolay gelsin bende probot koxp kullanıorum ve sizn verdiğiniz multiyle oyuna giriorum 2 charımıda sorunsuz sokuorum fakat bir süre snra dc verior 5 dk 10 dk 1 saat 2 saat ama mutlaka dc verior oyundan kaynaklanan bişey değil ya koxp yada multi ama çözemedm tam olarak yardımcı olursanız sevnirm)
(01-01-2011, 04:55 AM)tolqa95 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]öncelikle kolay gelsin bende probot koxp kullanıorum ve sizn verdiğiniz multiyle oyuna giriorum 2 charımıda sorunsuz sokuorum fakat bir süre snra dc verior 5 dk 10 dk 1 saat 2 saat ama mutlaka dc verior oyundan kaynaklanan bişey değil ya koxp yada multi ama çözemedm tam olarak yardımcı olursanız sevnirm)
(04-01-2011, 11:43 PM)santos47 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hapisten çıkma programı varmı yhaArkadasım Ben Denemedim Ama Gördüm Güncel Koxplara Gir Patronus Koxp war İndir Koxpu calıstırınca Others Hack war Tıkla Hapisten cık war bas belki oLur dnemedim Ama .!!
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Knight hakkında Sorularınız veya Sorunlarınızı Buraya Yazın beraber Çözüm bulalım | aLeRJii | 3 | 2,976 |
17-06-2011, 01:27 AM Son Yorum: EnTeRDeLL |
|