Değerlendir:
  • 2 Oy - 3 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
Yazar Mesaj
aLeRJii
Kayıtsız

Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
Evet Arkadaşlar Sorunu Olan Yazsın Çözmeye Çalışacağım Bütün Sorunlardan AnLıYorum SayqıLar..
Noted By_Coder
29-12-2010 07:02 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
KrALLeR Çevrimdışı
Askıda
Askıda

RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
Charım Oyuna Giriş Yapıyor Ama Gamersfirst'e giriş yapmıyor neden ? (:
30-12-2010 10:01 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
Mamy
Kayıtsız

RE: Arkadaşlar knight hakkında Sorununuz varsa Bu Başlık altına yazınız Cevaplayacağım.!
Sizin siteden indirdiğim multi hacki kullanıyorum 3 gündür sorun yokdu fakat bugün charı seçdim oyuna girmesini beklerken failed hatası verdi ama launcerdne girdiğimde sorun yok Confused neden ??
31-12-2010 03:12 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
aLeRJii
Kayıtsız

(30-12-2010 10:01 PM)KrALLeR Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLCharım Oyuna Giriş Yapıyor Ama Gamersfirst'e giriş yapmıyor neden ? (:

(30-12-2010 10:01 PM)KrALLeR Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLCharım Oyuna Giriş Yapıyor Ama Gamersfirst'e giriş yapmıyor neden ? (:

Arkadaşım Senin Gamersfirst Hesabın Askıda İlerleyen Günleri Bekle Düzelebilir Ama Carın %80 oranla Hacklenmiş olabilr.!!
(31-12-2010 03:12 PM)Mamy Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLSizin siteden indirdiğim multi hacki kullanıyorum 3 gündür sorun yokdu fakat bugün charı seçdim oyuna girmesini beklerken failed hatası verdi ama launcerdne girdiğimde sorun yok Confused neden ??
Apr hatası İse pcyi kapatıp aç düselir Failed Hatası İse Multiclient Dosyasının Silindiğinden kaynaklanıyor Ko üzerinden Multi clienti Sil
Virüs Prog acıksa kapat siteden yeni bir multi indir ko ya at sorun DüselirBig Grin
31-12-2010 05:47 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
tolqa95
Kayıtsız

öncelikle kolay gelsin bende probot koxp kullanıorum ve sizn verdiğiniz multiyle oyuna giriorum 2 charımıda sorunsuz sokuorum fakat bir süre snra dc verior 5 dk 10 dk 1 saat 2 saat ama mutlaka dc verior oyundan kaynaklanan bişey değil ya koxp yada multi ama çözemedm tam olarak yardımcı olursanız sevnirm Smile)
01-01-2011 04:55 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
(01-01-2011 04:55 AM)tolqa95 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLöncelikle kolay gelsin bende probot koxp kullanıorum ve sizn verdiğiniz multiyle oyuna giriorum 2 charımıda sorunsuz sokuorum fakat bir süre snra dc verior 5 dk 10 dk 1 saat 2 saat ama mutlaka dc verior oyundan kaynaklanan bişey değil ya koxp yada multi ama çözemedm tam olarak yardımcı olursanız sevnirm Smile)

multiclienttendir. Ceşitli multi alternatifleri var denemen gerekiyor.

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
01-01-2011 04:59 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
aLeRJii
Kayıtsız

(01-01-2011 04:55 AM)tolqa95 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLöncelikle kolay gelsin bende probot koxp kullanıorum ve sizn verdiğiniz multiyle oyuna giriorum 2 charımıda sorunsuz sokuorum fakat bir süre snra dc verior 5 dk 10 dk 1 saat 2 saat ama mutlaka dc verior oyundan kaynaklanan bişey değil ya koxp yada multi ama çözemedm tam olarak yardımcı olursanız sevnirm Smile)

Arkadaşım Multiclient ten kaynaklanmıyor ProBottan Kaynaklanıyor Ben Patronus Koxp kullanıorm Sabahlıorm Yne Dc Yok PatRonus Koxp Kullan
YaRdMCı Oldysam SüperBig Grin
02-01-2011 01:21 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
santos47
Kayıtsız

hapisten çıkma programı varmı yha
04-01-2011 11:43 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
aLeRJii
Kayıtsız

(04-01-2011 11:43 PM)santos47 Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLhapisten çıkma programı varmı yha
Arkadasım Ben Denemedim Ama Gördüm Güncel Koxplara Gir Patronus Koxp war İndir Koxpu calıstırınca Others Hack war Tıkla Hapisten cık war bas belki oLur dnemedim Ama .!!
05-01-2011 08:16 PM
Alıntı Yaparak Cevapla
Pumppit
Kayıtsız

Knightı küçük ekranda oynamak istiyorum . Ekran boyutum 1024-768 . Bi yardım edermisin ? Denediğim bütün yöntemler işe yaramıo
16-01-2011 03:16 AM
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Knight hakkında Sorularınız veya Sorunlarınızı Buraya Yazın beraber Çözüm bulalım aLeRJii 3 734 17-06-2011 01:27 AM
Son Mesaj: EnTeRDeLL

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir