• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Arkadaşlar Koxpla ilgili Soruları Bu Kısma yazabilrsnz Cwp wercem
Konu Görünümü
(12-01-2011, 06:02 PM)k3lly yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]KoAutoBot' ta 800 ve 400 ac basarken arada uzun bir zaman geciyor bunu saniye farki nedir.
400 bastimi hemen 800 geri basacak. Bi türlü sn yeyi tutturamadim

Koautobot anlamam ama ko autobot ayarlama rehberine bak.!!

Cevapla Yukarı Git
Ne sorsam rehbere bak diyorsun ne diye yaziyoruz o zaman buraya yazmadan once rehberlere bakarim ben sen merak etme. KoAutobot haric obur botlar hic bir ise yaramaz. Bos yere oburleri ile ugrasmayin tavsiyem

Cevapla Yukarı Git
abi loxp koxp ındırdım ama kullanamıyorum nasıl kullanabılırım ??
koxp acılıd ama baslat fln dıyorum atk rogue olmuo nasıl yapabılırım?? lutfen cevap verınız.

Cevapla Yukarı Git
(13-01-2011, 12:07 AM)ramaz4n yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]abi loxp koxp ındırdım ama kullanamıyorum nasıl kullanabılırım ??
koxp acılıd ama baslat fln dıyorum atk rogue olmuo nasıl yapabılırım?? lutfen cevap verınız.

Multi client ile qir multi ismini yaz kxpa calıstır de calısır Olmadıysa tam olarak anlat konuyu

Cevapla Yukarı Git
APR devreye girmiş sanırım koxpu acınca koautobot oto ban veriyor

Cevapla Yukarı Git
(13-01-2011, 01:44 PM)melami yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]APR devreye girmiş sanırım koxpu acınca koautobot oto ban veriyor

évet Banned Yememek iÇin GünceL Koxp Kullanmanı TerCiH eDeRim.!

Cevapla Yukarı Git
maden koxp yenisi lazım ne zaman çıkarBig Grin

Cevapla Yukarı Git
(10-03-2011, 04:48 PM)klc_slayer yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]maden koxp yenisi lazım ne zaman çıkarBig Grin

Tam BiLmiYoRum Ama Yaknda CıKaR..D

Cevapla Yukarı Git
kardeş pvp'de koxp acıyorum acmadan önce oyuna giriyorum görev yöneticisi olarak giriyorum sağ tıklayıp. koxpu'da oyleacıyorm fakat bi sorun war. Not Defteri geliyo. hile modu algılandı vs vs bunn çözümü varsa söylermisin lütfen. teşekkrler smdiden. bilen yazsın lutfen

Cevapla Yukarı Git
(20-03-2012, 10:31 PM)melihcan35 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeş pvp'de koxp acıyorum acmadan önce oyuna giriyorum görev yöneticisi olarak giriyorum sağ tıklayıp. koxpu'da oyleacıyorm fakat bi sorun war. Not Defteri geliyo. hile modu algılandı vs vs bunn çözümü varsa söylermisin lütfen. teşekkrler smdiden. bilen yazsın lutfen
Arkadasım pvpde koxp acılmaz koruma var Korumasız serverlerde acılır

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Private V30 a koxpla girilmiyor!!!!!! karapaks 1 1,719 27-12-2010, 09:06 PM
Son Yorum: aLeRJii

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi