09-08-2009, 12:23 AM
bn de düpe programı olmasını istiyenlerdenim lütfen düpe programı yap tuncay abi
|
Konuyu Oyla:
Title: Hacklendime Yanıt
Konu Görünümü |
(09-08-2009, 06:06 PM)KrALLeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Charım Soyuldu Ban Yedi Dediniz
Nazar Deydi Bende Banned Yedim xd
2.de mageler
K2 Kork Bizden Biz Türküz Oyunuda Sizide Söke Söke Aliriz
(07-08-2009, 04:33 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız](07-08-2009, 04:01 PM)hubbudunya yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]BURASI DESTEK-BİLGİLENDİRME BÖLÜMÜ OLDUGU İCİN BİR SORU DAHA SORMAK İSTİYORUM.. TUNCAY ABİ SİZ DEMİSTİNİZKİ "3. Farkttiyseniz her indirdiginiz koxpta [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] reklamı veya Tuncay ismi geçmiyor. Ayrıca dikkat ederseniz bizi uzun suredir takip edenler bilir site girişinde yada uyelik sözleşmesinde şu ibare geçer "Yayinlanmis olan programlar dogrudan yayimcilarinin sitelerinden toplanarak birlestirilmistir. Hicbir ilave veya ek eklenmemistir.". Anladıgınız uzere çoğu koxpun yapımcısı ben degilim." YANİ DOGRUDAN BASKA YAPIMCILARDAN GELİYOR AMA SİZ TARATIYORSUNUZ.. VİRÜS TOTALINDA YANILMA PAYI VAR ANCAK BU PROGRAMLARI ALDIGINIZ SİTENİN SİZİN İCİN HERHANGİ BİR REFERANS OLMASI GEREKMEZMİ ?? tesekkürler...
BU ARADA SİZ CEVAP VERMEDEN Bİ SORU DAHA EKLEYECEGİM .. MALUMUNUZ SOYULMAM BENIM COK AGRIMA GİTTİ.. SİZ YAZILIMCISINIZ İSİNİZ KODLARLA... GOLD BAR DUPE YADA İTEM DUPE KONSUUNDA DA BENİ AYDINLATIRMISINIZ ???
Sorunu bir ornekle anlatıyım; KoxpTurkeyKoxp'u bilrisiniz. Uzunca bir sure sorunsuz koxp oldu. Ancak bir versiyonunda Koxp.exe yine temizdi taramalar temiz oldugu yonundeydi. Ancak bypass icin kullanılan Bypass.kxp dikkatimi cekti ve tarattım içinden Farklı bir Trojan cıktı. Koxpu claıştırdım ve system32 klasorune ve document setting icine Ekran goruntusunu alan ve kullanıcı adı ve şifresini mail gonderen bir keylog daha cıktı. Koxpun yapımcısı Aster ile temasa gecmeye calışşamda ulaşamadım. Ve formuna DUYURU notu yazdım. Ne hikmettir o anda Link Aster tarafından kaldırıldı. Sonraki versiyonlarda aynı trojan gorulmedi. Aynı koxp yuzlerce kişi kullandı (dosya.tc sitesinde 2500 download hiti mevcuttu) coguda sizin gibi tarama yaptı ve "Ooo super" "Manyak Çalışıyor" gibi yorumlarda bulundu. Merakımdan soruyorum kaçınız .kxp uzantılı bypass dosyalarını taradı ? Tahminimce aklınıza bile gelmemiştir ama benim aklıma geldi ve o koxpun dagıtımını durdurdum bundan sonrada sutten cıkmış ak kaşık gibi koxp yapsada burada yerini almayacak o LAMER ASTER'in koxpları.
Herneyse şimdi ben bu siteyi referans almam dogrumu olurmu? Bu sitede REFERANS benim. O yuzden her koxp herkesden yada her taramadan geçse bile benden gecip burda yerini alamaz.
Dupe konusuna gelince "suan dupe var" şeklinde duyum aldım. Başkada konu hakkında bilgim yoktur.
kiralık item kullnaırken
![[Resim: signature.png]](http://www.kingofknight.com/signatures2/random/Carnac-East/NaFSuN4Cinos/Magik////signature.png)