• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: En iyi para kasma yöntemi
Konu Görünümü
en güseli +5 çitin alım satımı ve 43 lwldeki . +5 clewer görewi.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
+5 Cleaver Kas +7 Bas Sat Claeverde Deli Para Var !!En ii Para KAsma Yöneti Bence . .
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
gg-sg slotundayım 2 gündür ve 60m para kastım :p

Cevapla Yukarı Git
(25-09-2009, 07:26 PM)Southwind yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]gg-sg slotundayım 2 gündür ve 60m para kastım :p

en ii para + basmada wardır . sen 2 günde 60m kasarken ben 1 günde 1 gb kasıorm .
Üstün Silah Yeteneği

Cevapla Yukarı Git
Pazar Yaparakta Güzel Para Kasabilirsiniz...
Ben Logosta Onuyorum Arkadaşlar 2.5m Den Bdw Çıkışı Kutu Toplayıp 3.250 Den Satıyorum
19m Den +1 İron bow Alıp +3 e Basıp 30m Den Satıyorum
Pazar İşi Sabır İşi Bunu Unutmayın Zararsız Kar Yapıyorum..
Pazarda Ucuz Ne Bulursanız Çekin Kendiniz Satın 5m 10m bile kardır.

Cevapla Yukarı Git
(25-09-2009, 07:49 PM)KrALLeR yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Pazar Yaparakta Güzel Para Kasabilirsiniz...
Ben Logosta Onuyorum Arkadaşlar 2.5m Den Bdw Çıkışı Kutu Toplayıp 3.250 Den Satıyorum
19m Den +1 İron bow Alıp +3 e Basıp 30m Den Satıyorum
Pazar İşi Sabır İşi Bunu Unutmayın Zararsız Kar Yapıyorum..
Pazarda Ucuz Ne Bulursanız Çekin Kendiniz Satın 5m 10m bile kardır.

Moderöter Kardesm Suanki Charımda 500k Vardı Ama Suan +7 Fabric Basa Basa 1 GB yaptım Senın Dediğine Çok Katılıyorum. Pazarcıysan Sabırlı Olcak Pazarıda Oruc Tutmaya Benzetcen .
Üstün Silah Yeteneği

Cevapla Yukarı Git
Staff
katılıyorum Smile bende öleydim zamanında ama banlandıkdan sonra soğudum iyice ve temelli bıraktım.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Eğer 0 Dan Başlıyacaksan.Öncelikle Exp Kasıcaksın 65+ olduktan sonra ft ve Bf leri Hiç Kaçırma Yeter 1 ay gibi kısa bir sürede 20 gb çok rahat yapabilirsin.Sonraad Merchanta Takıl Gb Üstüne Gb Ekle. Zeki Bir İnsanın Yapabiliceği Bir Yöntemi Söyledim Herkes Yapamaz Bunu. Smile

Cevapla Yukarı Git
oglum akıl var mantık var 52 oldugunda bir pri ile asas al asas koxp kursun hornette pri kutu toplayım heallesin asası bu daha ii olur hornette 1250 k cıkıor Big Grin ben orda 3 günde 12 m para cıkardım

Cevapla Yukarı Git
ARKADAŞLAR BUG MUHABBETİ BİLEN LÜTFEN BİZİDE BİLGİLENDİRSİN BİZDE SAĞLAMLAŞALIM ARTIK ESKİDEN PARA KASMA BUGU VARMIŞ İTEM BASMA YERİNDE EZİK KAGID ALIP YERİNE OK KOYUYORMUŞSUN KAGIT COGALIYORMUŞ TAM OLARAK BENDE BİLMİYOM AMA BEN DE ÖGRENDİĞİMDE KALKMIŞ BAŞKA TÜRLÜ BİLEN VARSA BİZİDE BİLGİLENDİRSİN YENİ BUGLARI TABİKİ YAPABİLİLEN LÜTFEN İLGİLENSİN BAŞKASINDAN DUYUPTA BİZİ BİLGİLENDİRMEYİN BİZZAT SİZ YAPABİLİYORSANIZ LÜTFEN BİZİDE BİLGİLENDİRİN
Heart SÜPERSİNNNNNAngel

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: