• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: En iyi para kasma yöntemi
Konu Görünümü
beyler ko da herkez bildigi en iyi para kasma yötemini yazsıın pazar hariç Big Grin yani pazarda olabilir ama hangi itemden yola çııkarak yapcak onuda yazsıın
bende priest paper kııyafet veyada +7 cleaver Big Grin cevaplarıınıızıı bekliorum

Cevapla Yukarı Git
giant golemBig Grin
[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
Big Grin oldu saglam bi pt bide kutu toplayan köpek lazım başka türlü olmaz orda başka yöntem lazım Big Grin

Cevapla Yukarı Git
bence +5 clever kasmak 42 veya 41lwlde baslıyor görev 45 lwl olmaman lazım görevi sürekli seri seri yapabilirsin

Cevapla Yukarı Git
arkadaşım 1pri 65+ 2rogue 70lwl 1rogue 80lwl bu kdr bittiBig Grin

Cevapla Yukarı Git
bence +8 ve +5 çitin alıp satmak
birde isilion basıl 1 üst clan alıyoruz bu üst clanı satacağımızı sölüyoruz satın almak isteyen adam pm atıyor siz onu clana al yorsunuzz asist yapyosunuz paranın yarısın alıyosunuz ama clanıd everetmiyorsunuz en karlısı bu ben 36 qb kasıdm böyle

Cevapla Yukarı Git
son dedğin yöntem erkeklikte yok bro Smile

Cevapla Yukarı Git
evet para kasma diyoruz nasil koseyi doneriz demiyoruz:p.ben milletin gorevlerini yapiyorum para karsiligi:d.20blood don kestim 1m aldim.bugun 3 defa hw gorevi yaptim:d.az az topluyoruz eziklerden:d.oto kutu olsa coinimi tastan da cikaririm(Tas derken giant golem falanSmile).

Cevapla Yukarı Git
+5 Cleaver KAS +7 Bas Sat
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
kırmızı veya yeşil kutu alıp kırdır riskli biraz ama riskleri göze almadan bi yere gelemezsin.

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: