• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Charım Soyuldu [Gırakon]!!!!
Konu Görünümü
Buda Geçer Big Grin Bn Karar veriorm adam gibi Char Kasıcam Gb alırorum Banlanmadan Önce char Soyuluyor Big Grin böyle 4 5 sefer aynı Şey başıma geldi Big Grin

Cevapla Yukarı Git
(10-09-2009, 07:25 PM)ahmet1246 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]evet ben hep koxpgame kullanıodum seri cs de aama tarama sonucunda şüphelendim şu dosyadan:

bunu koca yazıyla yazmış bu 1
Alıntı:UYARI: Bu koxp kullanırsanız hacklenebilrisiniz

2.si şu bu dosya ekran görüntüsü alır

Alıntı:McAfee-GW-Edition 6.8.5 2009.08.29 Heuristic.LooksLike.Win32.Suspicious.B!85

3.sü şu u da virüsün saklandıgı yer

Alıntı:a-squared 4.5.0.24 2009.08.29 Virus.Win32.IRCBot!IK

4.sü ve son oalrak bu daha da war da bunlar soyar çarı

Alıntı:K7AntiVirus 7.10.831 2009.08.29 Trojan.Win32.Malware.1

anladınız mı ? bir noktadan sonra koxpları değiştirmek lazım hep aynı koxpa bağlı kalmayın plss bence hf cilerde bir gün soyulacakBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinCoolCool

EWT !! Aynen Öle
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
beyler güvendiğiniz kxp u kullanın veyada kxp u kullandınız diyelim gb almadan önce bi 20m-30m yada fzla değerli olmayan itemi chara bırakıp 2gün bekleyin soyulmazsa çekin gb yi gitsinBig Grin
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
sizde koxp kullanırken ekran klavyesi ile carın şifresini girin adam babasının hayrına koxp yapmıyor tabikide bir çıkarı vardır oda sizin carları soymak unutmayın ekran klavyesi her zaman güvenli!!!

Cevapla Yukarı Git
Staff
türk takımından olabilir. öle tahmin ediyorum büyük ihtimal ama tam net bişide demek istemiyorum
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
(10-09-2009, 11:28 PM)mehmet077 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]sizde koxp kullanırken ekran klavyesi ile carın şifresini girin adam babasının hayrına koxp yapmıyor tabikide bir çıkarı vardır oda sizin carları soymak unutmayın ekran klavyesi her zaman güvenli!!!

Nereye kadar güvenli Ekran Klavyesi Sen sadece ekran Klavyesi Kullansan Ne Olur Klavyeye bağlı değil Bu İş.. İçindeki bir resim herşeyini Alır senin Sen Ekran Klavyesi Kullansanda Kullanmasanda Wink

Cevapla Yukarı Git
ya beyler . soyguncu koxp , koxp game kullanmayın yaw . ben 1739 patch inden berii koxp kullanmıorum. k0xpsuzda oluo yani . dahada kullanmam Big Grin
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
KARDEŞİM KOSP KULLANIYORSAN ÖNCELİKLE MSNLER UYUŞMAYACAK VEDE İLK OYUNA GİRİP KOSPU SONRADAN ACAN KOSPLAR KULLANIRSAN SENİN İCİN EN İYİSİ OLUR
YADA ANTİ VİRÜSÜN YOKSA PCDE HEMEN YÜKLET EGER VİRÜS VARSA YANİ ANLAYACAGIN ŞİFRE CALMA PROGRAMLARI İNİYO BU KOSPLARIN İCİNDE KURDUGUN ZAMAN OTAMATİKMEN ODA KURULUYO ANTİ VİRÜS PROGRAMI KURDUGUN VAKİT EGER DEDİĞİM GİBİ İCİNDE BUTÜR PROGRAMLAR VARSA ACILMIYO KURAMIYON KOSPU
Heart SÜPERSİNNNNNAngel

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi