• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Charım Soyuldu [Gırakon]!!!!
Konu Görünümü
siren 
Arkadaslar Cleaver Kastıgım Charda 2 GB +7 dual shard Gitti Bu Soyma İşlerini Arkadaslar Koxp'dan Dıorlar Ve Kullandığım Koxpar Koxp Game Ve Turk Takimi Sizce Bu Koxplar Char Soyar mı :S Çünkü Kullandım Soyuldu Ve Koxp'lardan Süpheliyim Bana Bi Yol Gösterın . .
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
Koxp Game Kullanan arklarımn %90 ı soyuldu diyeblrmSmile ben kxp game kullanmıştım clever için soyulduSmile magemde skll sıfırlıcaktım soyulduSmile bi kxp 6mb olablrmiBig Grin
[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
(10-09-2009, 04:34 PM)cinos42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Koxp Game Kullanan arklarımn %90 ı soyuldu diyeblrmSmile ben kxp game kullanmıştım clever için soyulduSmile magemde skll sıfırlıcaktım soyulduSmile bi kxp 6mb olablrmiBig Grin

koxp gamede sorun tmm saolasın kardesm ! Shy
Üstün Silah Yeteneği

Cevapla Yukarı Git
Ahh Ahh Koxp game Benide O yaktı +6 hb Bastım 64 LwL Priestle bir uçtu giti Big Grin Priest daha 9 günlüktü Üsteliq Big Grin

Cevapla Yukarı Git
(10-09-2009, 07:18 PM)KiLLed4Live yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ahh Ahh Koxp game Benide O yaktı +6 hb Bastım 64 LwL Priestle bir uçtu giti Big Grin Priest daha 9 günlüktü Üsteliq Big Grin

Geçmiş Olsun Kardesm Koxp Gameden Çok Çekmeye Basladık . .
Üstün Silah Yeteneği

Cevapla Yukarı Git
Bk bnm Hiç o yazı İlqimi Çekmedi Big Grin Bile bile demişiz gel Koxp game şu charı bi zahmet Soyuver Big Grin Soyduracak adam arıodum Big Grin

Cevapla Yukarı Git
(10-09-2009, 07:20 PM)KiLLed4Live yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Bk bnm Hiç o yazı İlqimi Çekmedi Big Grin Bile bile demişiz gel Koxp game şu charı bi zahmet Soyuver Big Grin Soyduracak adam arıodum Big Grin

off :S:S
Üstün Silah Yeteneği

Cevapla Yukarı Git
Doğru SÖlüosn Big Grin

Cevapla Yukarı Git
hf liler biraz zor soyulur... yani soyulurda hf yüzünden olmazSmile k2 soyup ne ypcakBig Grin boss ların içine gerimi koycak düşen droplarıBig Grin Tek Sorun kxp gamedeSmile tuncay bey uyarısnı ypmış kullanıp kullanmamak size kalmış birşeySmile ve en çok dikkatimi şey kxp un 6mb olmasıydıBig Grin o yzden hiç kullanmadım clever ypmaya bşladım kullandım sonra 4charım soyulduSmile

Cevapla Yukarı Git
(10-09-2009, 07:31 PM)cinos42 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hf liler biraz zor soyulur... yani soyulurda hf yüzünden olmazSmile k2 soyup ne ypcakBig Grin boss ların içine gerimi koycak düşen droplarıBig Grin Tek Sorun kxp gamedeSmile tuncay bey uyarısnı ypmış kullanıp kullanmamak size kalmış birşeySmile ve en çok dikkatimi şey kxp un 6mb olmasıydıBig Grin o yzden hiç kullanmadım clever ypmaya bşladım kullandım sonra 4charım soyulduSmile

Kaderimde Buda Varmıs Bılader !!
Üstün Silah Yeteneği

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: