Yeni Üye
Yorumları: 1
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
S.a yaw ben DLL-OCX hatası verdi dediğin i indirdim hepsini yükle bat dedim ve denedim tekrar aynı hatayı verdi
Yeni Üye
Yorumları: 1
Teşekkür Puanı:
0
slm ggko koxp kullanırken hata veriyor.fail toload APR function. please try again and report to customer sevice if it fails again. diye bir şey neden acaba.
Hiperaktif Üye
Yorumları: 118
Teşekkür Puanı:
0
TeşeKKürLer PayLasım için.. oLdu SanıRımmm
Emeqe Sayqı eKsiK oLmasın...
Yeni Üye
Yorumları: 2
Teşekkür Puanı:
0
s.a. hepsini yükle diyorum ama bazı dosyalar yüklenemedi diyor vista kullanıyorum hatanın neden olustuğunu bilen var mı*,
ya da baska bir sekilde o dosyaları kaydedebilir miyim?
Hiperaktif Üye
Yorumları: 52
Teşekkür Puanı:
0
YA BUGÜNE KADAR KULLANDIGIM EN İYİ KOSPLARDAN BİRİ OLMUŞ HELE OUTO BAN MUHABBETİ COK GÜZEL BANLANMADAN KOSP KULLANA BİLİYORUZ PAYLAŞIM İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA

SÜPERSİNNNNN
Yeni Üye
Yorumları: 3
Teşekkür Puanı:
0
24-11-2009, 02:16 AM
Abi tmm iyi güzel hoş ta hala hata veriyo ya nasıl oluyo şunu bi anlatsan koxp tt yi hatasıda şu Run-time error '401': ve altında da can't show non modal from when modal from is displayed yazıyo abi en kısa zamn da çöz şunu tuncay abi.....
Yeni Üye
Yorumları: 3
Teşekkür Puanı:
0
Tuncay abi ben bunları yaptım ama MSVBVM60.DLL BULUNAMADIGINDAN OLMUYO DİYO KOXPLARA
Yeni Üye
Yorumları: 14
Konuları: 1
Teşekkür Puanı:
0
tuncay abi dosyaları attım vindows vista home kullanıyorum kopxu ne normal nede yönetici olarak acabiliyorum acıncada oyun kapanıyor hata veriyor
[/b]İT GİBİ SEVDİM SENİ.....BELEDİYE GİBİ ZEHİRLEDİN BENİ...
kardesim dosyaları attım.. hala tabctl32.ocx hatası alıyorum