• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Koxplar için gerekli Tüm DLL ve OCX dosyaları [Güncellendi]
Konu Görünümü
S.a yaw ben DLL-OCX hatası verdi dediğin i indirdim hepsini yükle bat dedim ve denedim tekrar aynı hatayı verdi

Cevapla Yukarı Git
slm ggko koxp kullanırken hata veriyor.fail toload APR function. please try again and report to customer sevice if it fails again. diye bir şey neden acaba.

Cevapla Yukarı Git
TeşeKKürLer PayLasım için.. oLdu SanıRımmm

Emeqe Sayqı eKsiK oLmasın...Heart

Cevapla Yukarı Git
s.a. hepsini yükle diyorum ama bazı dosyalar yüklenemedi diyor vista kullanıyorum hatanın neden olustuğunu bilen var mı*,
ya da baska bir sekilde o dosyaları kaydedebilir miyim?

Cevapla Yukarı Git
YA BUGÜNE KADAR KULLANDIGIM EN İYİ KOSPLARDAN BİRİ OLMUŞ HELE OUTO BAN MUHABBETİ COK GÜZEL BANLANMADAN KOSP KULLANA BİLİYORUZ PAYLAŞIM İCİN COK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILARIMLA
Heart SÜPERSİNNNNNAngel

Cevapla Yukarı Git
saol işime çok yaradı

Cevapla Yukarı Git
turkiyem 
Abi tmm iyi güzel hoş ta hala hata veriyo ya nasıl oluyo şunu bi anlatsan koxp tt yi hatasıda şu Run-time error '401': ve altında da can't show non modal from when modal from is displayed yazıyo abi en kısa zamn da çöz şunu tuncay abi.....

Cevapla Yukarı Git
Tuncay abi ben bunları yaptım ama MSVBVM60.DLL BULUNAMADIGINDAN OLMUYO DİYO KOXPLARA

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi dosyaları attım vindows vista home kullanıyorum kopxu ne normal nede yönetici olarak acabiliyorum acıncada oyun kapanıyor hata veriyor
[/b]İT GİBİ SEVDİM SENİ.....BELEDİYE GİBİ ZEHİRLEDİN BENİ...

Cevapla Yukarı Git
kardesim dosyaları attım.. hala tabctl32.ocx hatası alıyorum

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
dikkat KoAutoBot Ayarlama Rehberi [Güncellendi] Admin 109 113,548 07-06-2011, 02:54 PM
Son Yorum: berkan9696
  KoAutoBot settings.ini ve loot.ini dosyaları byvirus 6 5,646 16-10-2009, 08:57 PM
Son Yorum: baska_yok

Hızlı Menü:

Browsing: