• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Hacklendime Yanıt
Konu Görünümü
Cekemeyen Anten Taksın Smile
Virüssüz Tek Site Burasıdır Arkadaslar. Emin Olabilirsiniz..!

Cevapla Yukarı Git
Valla Tuncay Bey Ne Diyim Delikanlı Birine Benziyorsun. Yazdıkların Hoşuma Gitti Açıkcası.Tuttum Siteni.Smile İnş Başarılarının Ve Paylaşımlarının Devamı Gelir. Hadi İyi Çalışmalar Herkese. . . !

Cevapla Yukarı Git
YA BİZ TUNCAY ABİYE GUVENIYOZ ADAMIN HAKKINI VERMEK LAZIM ADAM KOXP YAPMIYO KI ONA SUCU ATIYO ARKADSIMIZ BI YERDEN BULUP KONTROL EDIP BIZE ULASTIRIYOR ADAMIN ISI BU SIRF BIZIM İYİGİMİZ İCİN BU SITE GIBI SITE YOK SOYULMA SOYLE OLMUS OLABILIR BELKI BAN YIYIP 24 SAAT SONRA ACILIP ITEMLERIN GITMIS OLABILIR ...YADA YUKARDA YUNCAY ABININ DEDIGINDEN OLABILIR..
[Resim: bayrak.cami.jpg]

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Cevapla Yukarı Git
ßen Tuncay aßime qüvenioRmmmm

Cevapla Yukarı Git
ben aydır kullanıorum ne bu siteden simdiye kadar keylog indirmedim ama msnger exe die bi trojan var ortalıkta dolanıo en iyi virüs prolarının bazıları farketdio ona dikkat edin ve bu siteyi kurdun icin sagol tuncay abi snoxd bile burdan alıntı yapıo

Cevapla Yukarı Git
kim snoxd den alıntı yapıo bilinmezWink
[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
İsteyen İndirir İsteyen İndirmez Bu Zorla Deqil Sonra Gelip Çamur atmayın...!!!

Cevapla Yukarı Git
Yanlız bakıyorumda TUNCAY ABİ SÜPERSİN diyenlerin çoğu yeni üye , birde TUNCAY ABİ SÜPERSİN diyenler TUNCAY denilen şahsın kendi hesapları olmadığı ne malum,TUNCAY isimli şahıs sitenin adminide olması bu olasılıkları epey artırıyor.Bana göre , bilim dede olduğu gibi, doğruya ulaşmak için herşeye şüphe ile yaklaşmak gerekir.Ve bu işe şüpheyle yaklaşıyorum.
16 yaşında bir gencim,aklım başımda...Ve bilgisayardan da iyi anlarım...
Ve Benim kimseyi KARALAMA gibi bir amacım yoktur.Sadece içimdeki bir ŞÜPHEYİ belirtmek istedim.

Cevapla Yukarı Git
warsa düpe ßizede öğretirmisin Tongue duyduqlarından! Sayqılarımla

Cevapla Yukarı Git
yaw bro sen hangi sitedensin allah aşkına tuncay abiden ne istion benım anlamadıgım senin taratıqını görüp charını heklemedi tuncay abi sonra bi baktıki sen bırakmıssın taratmayı hemen hekledi Tongue ne alaka

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi