• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.22/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot Ayarlama Rehberi [Güncellendi]
Konu Görünümü
Staff
Bi oyun için değmez dedim zaten üniversiteye gidicem bu sene oynayamam fazla o yüzden Xp kalsın die düşündüm.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
acaba item kodlarınıda yazarmsnz? yada loot settings hazırlarmsnz (+7 ve +8 item alcak)
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
ty PayLasımmmm

Cevapla Yukarı Git
Tuncay abi Olmuyor ya saçma sapan hata veriyor yapamıyorum kodlar yanlış bu her pacht te degisen kodlar yanlış

Cevapla Yukarı Git
KArds anlatımın icin teşekkkürler ama yinede eksikler var
autobotu calıstırmak icin bypas gerekli vs. vs ,
Slayt şeklind ehazırlayabilrsen süper olur tuncaycım sımıdden kolay gelsin

Cevapla Yukarı Git
tuncay lütfen yardımcı olurmusun koxpu ayalardım ok seri vurmuor archery ve kutu açarken hep canawarın yanına gidiyor çar bana bi setting ayarlarmısın adam akıll lütfen 3 gündür uraşiorm sabah akşam ltfen yardm edermsn cvp bekliormşmdiden ty ok archrey olsn qüzel bişi ayarlarmsn ltfennn

Cevapla Yukarı Git
Staff
(18-10-2009, 04:00 AM)qwer12 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay lütfen yardımcı olurmusun koxpu ayalardım ok seri vurmuor archery ve kutu açarken hep canawarın yanına gidiyor çar bana bi setting ayarlarmısın adam akıll lütfen 3 gündür uraşiorm sabah akşam ltfen yardm edermsn cvp bekliormşmdiden ty ok archrey olsn qüzel bişi ayarlarmsn ltfennn

orc human ? wolf minor ?
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
bana sadece oto kutu lazım ama kutuyu yaratıkların yanına gidip açıyo nası halletcez çok önemli lütfen yardım

Cevapla Yukarı Git
1751 de çalıştıramadım oyundan atıyor sürekli,

Cevapla Yukarı Git
ya kardeşş bu bende calısmıyor illa bypassmı gerekıyor calısması ıcın
f11 basılmıyor nıyee o solermısn hadi be kardeşş 1733den beli bu k0xpu kullanıyorum ama bu 1751 k0xpu f11 basmıyor baska tusllamı ayarlanmıss

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Koxplar için gerekli Tüm DLL ve OCX dosyaları [Güncellendi] Admin 35 27,141 25-05-2013, 11:30 AM
Son Yorum: blackdevil
yeni Knight Online HDBot Ayarlama Rehberi Admin 4 8,640 10-06-2011, 01:00 AM
Son Yorum: ARDA1995
dikkat KoAutoBot Kutu Toplama Rehberi [1856] Admin 5 5,203 09-01-2011, 05:03 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi