• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.22/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoAutoBot Ayarlama Rehberi [Güncellendi]
Konu Görünümü
(27-12-2010, 01:06 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(26-12-2010, 06:47 PM)karalkaral yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Tuncay bey benim de bir sorum olacak warrior için attack ayarlıyorum fakat yaratıgın üstüne gitmiyor yaratıgı secıyor ama koşmuyor bunn için yardım ederseniz sevinirim

RunToRange = 0 (Yaratıga koş 0=kapalı 1=açık)

bunu ayarla

Üstat yaptım ama yine aynı yaratığın üstüne koşmuyor.

Cevapla Yukarı Git
birşey sorucam Tuncay bey oto ts kodu hangisi ?? ctrl+num7 mi ?? bide altta kodları vermiş zaman ayarını yazmışsınız onu zamanlı skilleri yazdıgımız yeremi yazıcaz ??

Cevapla Yukarı Git
Staff
(01-01-2011, 10:47 PM)Mamy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]birşey sorucam Tuncay bey oto ts kodu hangisi ?? ctrl+num7 mi ?? bide altta kodları vermiş zaman ayarını yazmışsınız onu zamanlı skilleri yazdıgımız yeremi yazıcaz ??

Kullanım rehberinin en antında Oto ts kodları (Göster) var. Gostere bas kodlar cıkar.

Ts kodlarını Wolf gibi [TimedSkills] bolumune yazmalısınız.

Örnegin;
Skill0ID = 470310
Timing0 = 5403
şeklinde.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
teşekkürler
Birde bu Minor açık ama partydeyken bütün partye minor atıyor ve acayip mana gidiyor yorumları okurken görmüşdüm ama tekrar bakdım bulamadım bi yardımcı olurmusun ??

Cevapla Yukarı Git
Arkadaşlar Süper paylasım SaoL aDminBig Grin
Birde bu Minor açık ama partydeyken bütün partye minor atıyor ve acayip mana gidiyor yorumları okurken görmüşdüm ama tekrar bakdım bulamadım bi yardımcı olurmusun ??
[/quote]
Arkadaşım Pt Minor Acık ise Kapat Ve Hanqi Kxpu KullanıyoRSn===???

Cevapla Yukarı Git
Tuncay bey bu guvenilir programi bize sundugunuz icin tesekkur ederiz. Kullanımında ve anlatımında emek harcadiniz icinde minnettarız. Biliyorsunuzki uzun zamandir hf diye program kullaniyorduk ama artık TL bayılmaktan usandık bu yuzden guvenilir programlara gecmeye karar verdik ve sizi bulduk saolun.

Bu programa yeni basladigimiz icin acemilik cekecegiz bu süre içersinde sizin degerli bilgilerinizinde yardımını anlak istiyoruz. Anlatımınızdan sonra bazi yerlerini biz elimizden geldigince hallettik ama icinden cikamadigimiz yerlerde oldu onun icin yardim mesajı yazmak istedik.

İlk sorum acaba mob kısıtlama ve sadece 1 moba atacak yapmayi nasil bulabilirim.
Simdiden tesekkur ederim.

Cevapla Yukarı Git
Staff
(08-01-2011, 04:51 AM)k3lly yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Tuncay bey bu guvenilir programi bize sundugunuz icin tesekkur ederiz. Kullanımında ve anlatımında emek harcadiniz icinde minnettarız. Biliyorsunuzki uzun zamandir hf diye program kullaniyorduk ama artık TL bayılmaktan usandık bu yuzden guvenilir programlara gecmeye karar verdik ve sizi bulduk saolun.

Bu programa yeni basladigimiz icin acemilik cekecegiz bu süre içersinde sizin degerli bilgilerinizinde yardımını anlak istiyoruz. Anlatımınızdan sonra bazi yerlerini biz elimizden geldigince hallettik ama icinden cikamadigimiz yerlerde oldu onun icin yardim mesajı yazmak istedik.

İlk sorum acaba mob kısıtlama ve sadece 1 moba atacak yapmayi nasil bulabilirim.
Simdiden tesekkur ederim.

Öncelikle;
TargetingMethod = 2 olarak ayarlıyorsunuz
TargetID = 19090 (Buraya saldıracagı yaratıgın NOsunu yazıyorsunuz. Bilmiyorsan 1 kez oto saldırt Koautobot ekranında saldırılan yaratıgın ID nosu yazar. Genelde bir slotta 5yada6 yaratık olur. Bunları sıralı gider. Örnek; 19090,19091,19092 şeklinde. Bu sekilde yazar isen o slot harici saldırı yapmaz)
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Merhaba yeniden iyi aksamlar Repair olayi nasil biraz detayli anlatirsaniz sevinirim. Biraz baktimda Current Durability Kaca indigi zaman rpr ye gider belirli bir sayi yazacazmi. Ve su siralar biliyorsunuzki hapis durumu var dusme olasiligi nedir. Cevap icin simdiden tesekkurler

Cevapla Yukarı Git
Memory kodlarını yazablrmsnz 1860 ?

Cevapla Yukarı Git
arkadaşlar herşeyi ayarladım oyuna giriyorum açıyorum F11 bastıgım zaman Bote Enablet yazısıyla character has reached gear durability limit. moving to town yazısı geliyor birde town çekiyor :S bunu nasıl düzeltebilirim?
herşey ayarlı açılan siyah ekrande 1042 using skill 207552 on target 14161 bunu yazıyor casting failed diyip atak yapmıyor nasıl düzeltebilirim ?

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Koxplar için gerekli Tüm DLL ve OCX dosyaları [Güncellendi] Admin 35 27,141 25-05-2013, 11:30 AM
Son Yorum: blackdevil
yeni Knight Online HDBot Ayarlama Rehberi Admin 4 8,640 10-06-2011, 01:00 AM
Son Yorum: ARDA1995
dikkat KoAutoBot Kutu Toplama Rehberi [1856] Admin 5 5,203 09-01-2011, 05:03 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi