(21-08-2009, 03:04 AM)METALX yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeşim şu koxp ların yondemini banada soyleyın yaw lanet gm yüzüne 63 ü göremedik 62 dedimi ban yaw 3 taftadır ksaıyom ve 3 haftadır ban yiyim valla midem bulandı artık char kasmaktan ban yemeden kasmanın yöndemi varsa banada soyeyınde bende kasam millet 70 e 80 e ksıyor koxp lan biz 63 göremiyoz sağolsun gm beyin sayesinde sonc harıma hiç exp görevi yapmadan 61 oldum apelerdeyim tam görevleri yapcam town gekiyom dc yedim sonra gene banned gelde delirme şimdibu öptümün gm si benımı seciyor özel olarak anlamadım
1. Ortalıkta cok gezmeyeceksin. ve mumkunse multi gireceksin oyuna.
2. Platium kullananlara takılacaksın
3. 2-3 gun aynı yerde durmayacaksın
4. Ve sonuncusu en onemlisi fazla umursamayacaksın
yukardaki 4 maddeyi gercekleştir 70 75 i gorursun zaten.
Aşagıdaki reismde ilk acıldıgı sıralar oyle bir carnaca takılmıstım. Oyle olursun

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

bu öptümün gm si benımı seciyor özel olarak anlamadım
[/i][/b][/color][/size][/font]Duvarda Resmin OLacığına Alemde İsmin OLsun...[size=medium][color=#1E90FF][b][i]