• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 10 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 1745 Koxp Bilgilendirme
Konu Görünümü
Staff
siren 
1745 Koxplar ve hileler şu an için yanlızca Vista ve Windows 7 de çalışmaktadır.

Xp de çalışması için [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] inceleyin.

Ayrıca; energyrock isimli uyenin teklif etmiş oldugu viruslu linke karsılık herhafta 1 gb veriyim gibi salakça tekliflerin sonucu Banlanan Kullanıcılarda yerini almaktır.

"Konumu Sabit Yap Her hafta sana maneste 1 gb atıyım? Simdi Sabitle Sana Maneste 1 gb yi hemen veriiym Shy Bana Pmden ulasırsın Smile "

İyi forumlar
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Need free reskill

Yukarı Git
Admin
Tuncay Abi

lutfen su warrıor ıcın serı r nasıl yapılıyor anlatırmısın 70 lvl e warrıor kastım ama bos bos beklıyorum sagda solda satayımfılan dıyorlar yardımcı olabılırmısın

Yukarı Git
Kardeş Öle SATANLARA SAKIN İNANMAAAA BEN 4 5 YAŞINDA BAŞLADIM KO YA 7 YAŞIMDA KAZIKLANDIM ADAM SATIYIM DEDİ 2 GB GİTTİ

Yukarı Git
furkan999 Demişqi : Kardeş Öle SATANLARA SAKIN İNANMAAAA BEN 4 5 YAŞINDA BAŞLADIM KO YA 7 YAŞIMDA KAZIKLANDIM ADAM SATIYIM DEDİ 2 GB GİTTİ .
SeNce furKancım bu sacMALiqa inancak qßimiyiz ? .)
-----------------------

Yukarı Git
Abi saten 4 gun sonra yenı pack gelıcek sız by_pass cıkarasıya yenı pack sonra yıne aynı boyle gıdıcek bız bu arada elle kassak daha ii Big Grin bıze kesın 1 gun wer kı ona gore ayarlıyalım herseyımızı

Yukarı Git
Oyunda Gorunce Kufur Basakmı Tuncay Abi xD Adam baksana Cok Akıllı xD Sivri Akıllı BU alem De Tek guvendigimiz Kişilerden birisinde Tuncay Abi Su Xp de Halletsen Super olucak xD

Yukarı Git
Staff
Umarım Cabuk Cıkar Xp için..
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
seriiii r yı soyleyecek yokmu yaw

Yukarı Git
Tuncay Abi Bilgilendirdiğin İçin Teşşekürler... Herkezde Bu Bilgilendirmeyi Bekliyordu. En Kısa Zamanda Bekliyoruz. ( ByPass)
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: