• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Knıght Online Pot Bug
Konu Görünümü
Knıght Online Pot Bug
Evet Arkadaslar Bunu Daha yeni buldum Şimdi 2 tane can pot ile 2 tane mana pot alıcaksınız tam bankaya koyarken basıcaksınız Mouse ile ve hemen Pc reset daha sonra 1 tane mana 1 tane pot kalıcak ve sınırsız kullanıcaksın tabi her reset gider ! benden denemesi eğer banned yerseniz Sorumluluk asla kabul etmem !

Beyler Kullanmanız tavsiye edilmez ezık charda deneyin 10/1 Tutar ama ban yeme riskiniz %90 Bazen Bug oluyor ban yemıyorsunuz

HİÇ BİR SORUMLULUK KABUL ETMEM
Sonrada gelip Yorumlara İllegal Şeyler yazmayın

BEYLER DENENDİ ONAYLANDI KENDİM DENEDİM AMA EZIK Bİ CHAR LA DENEYİP BANKAYA ATIN BİDE ÇOK HIZLI YAPMANIZ LAGZIM BANKAYI AÇINCA POT 0 LANIYOR

Cevapla Yukarı Git
Hocam tam detayLı anLatırmıSın... bankaya koyarken pot sayısını yazıp confirme basarken mi potu kullancaz nası yapcas ßiras açıklaRsan sevinirim.

Cevapla Yukarı Git
(14-01-2011, 03:42 PM)torenzi yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Hocam tam detayLı anLatırmıSın... bankaya koyarken pot sayısını yazıp confirme basarken mi potu kullancaz nası yapcas ßiras açıklaRsan sevinirim.

1 tanesini koyupilk önce mouse ile ok'a sonra hemen pc rest (NOT:2sinide aynı anda yapacaksın)

Cevapla Yukarı Git
Hocam denedim ama oLmadı. sanırsam yazın yapıLıyormuş bu ama fixLemişLer. eminmiSin şuan işe yaradıqına. ßi yardımcı oLursan sevinirim çünkü oLursa çok işimize yarar. sayqıLar...

Cevapla Yukarı Git
(15-01-2011, 08:39 AM)torenzi yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Hocam denedim ama oLmadı. sanırsam yazın yapıLıyormuş bu ama fixLemişLer. eminmiSin şuan işe yaradıqına. ßi yardımcı oLursan sevinirim çünkü oLursa çok işimize yarar. sayqıLar...

waLLa Ben Hc Denemedım Ama Arklar Oluyor dediler %90 ban sansı warmıs.!

Cevapla Yukarı Git
1. ban ın şansı olmaz ona risk denir ..
2. bisey paylasıyorsan dogru düzgün açıklama yap hiç mi türkçe bilmiyorsun arkadaşım?

Cevapla Yukarı Git
iyi de bankayı açtığın zaman zaten potlar 0 gösterio nasıl olcakmış bu iş

Cevapla Yukarı Git
ADAM KOLPA YAPIYO Smile

Cevapla Yukarı Git
new01 
(13-01-2011, 08:21 PM)aLeRJii yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]BEYLER DENENDİ ONAYLANDI KENDİM DENEDİM

Denedim diyosun denemedim diyosun Big Grin lütven konu açma artık tüm konularını okudum upgate konusu hariç dier konularda bi bilgi vermek yerine insanları boş yere saçma sapan şeylerle uğraştırıyosun Big Grin

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Knight Online Black Tema aLeRJii 1 3,804 14-03-2011, 06:14 AM
Son Yorum: Admin

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi