Asi Üye
Yorumları: 211
Konuları: 8
Teşekkür Puanı:
0
20-07-2009, 09:50 AM
beyler ben önceden şifremi değiştirebiliodum gamerfistten. ancak şimdi değiştiremiorm . gamersfirstten giriş yapıyorum profilden şifremi değiştirebiliodum. ancaak şifremin yanında değiştir yazmıo. şifrenin altında (durum:bklemede) yazıo . ve emaili değiştirmek istediğimde değiştirmek için hesabınızı aktive edin yazıyor yardım pls.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]
Aktif Üye
Yorumları: 36
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
100
mail hesap degişikligi istemşsin o yuzden active istiyor

hesap degişikligi istedgin mailden activasyon yapmazsan degişemezsin kolay gelsin
Gidene Kal Demek Zavallılara;
Kalana Git Demek Terbiyesizlere;
Dönmeyene Dön Demek Acizlere;
Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır.
Asi Üye
Teşekkür Puanı:
0
yaw kards ben hesap değişikliği falan istemedim ve böyle bir email yok msnimde . baska bi yerden aktive falan edemesmiyim.
Yeni Üye
Yorumları: 1
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
0
kardeşş biri çarını hacklemeye kalkmış yarıda kalmışş çarın lwl i ezikse itemlerini al başka çara geç
Asi Üye
Teşekkür Puanı:
0
ewet geçen çar hack yedi ondan sonra şifremi değiştirdim . ondan sonra böyle değiştiremedim . tuncay abi bi msn verirmsn senle konuşam bi. çarda 66 lwl . eziqde değil.
Askıda
Yorumları: 108
Konuları: 5
kardeşim g1 üyeliğimn warmı warsa game firs t den değiştircen :d
Asi Üye
Teşekkür Puanı:
0
kards gamerrsfirstten giriorm şifremi değiştir diğeceğim yerde değiştir yazmıo ko hesabı beklemeye almış onay emaili gönder diyorum. email msn ime gelmiyo . napacam bilmiyorum .
Super Moderatör
Yorumları: 136
Konuları: 14
Teşekkür Puanı:
1,077
bazen mail deiştriliyor ama bugda kalıyor eski mail gözukuyor ama yenı ayarladıgın mail aktif oldugu halde eski mail adresin yazıyor orda buda olabilir baskası deiştrmiş olabilir
ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!
Asi Üye
Teşekkür Puanı:
0
ama orda benm emailim gözüküo onay emaili gönder dior altta gönder diorum gönderildi dior ama msn ime gelmior. msn i değiştirip tekrar email gönder diip öyle deniim bide .