Değerlendir:
  • 3 Oy - 3.67 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forum Kuralları ve Bilgilendirme
Yazar Mesaj
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
dikkat Forum Kuralları ve Bilgilendirme
Forum Kuralları ve Bilgilendirme;

1. Argo kelime (lan, **, **** vb) yada küfür kelime kesinlikle yasaktır. Mod User Admin farketmez AFFETMEM ! Çünkü burası çocuk bahçesi degil. Küfür içeren nick içinde aynı durum gecerlidir.

2. Virus Tarama Sonucları her konun altında var incelersiniz yada indirdigini programı kendiniz bizzat tararsınız ve böylelikle kullanıp kullanmamak size kalır. Tavsiye ettigim online dosya tarama sitesi Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL dur.

3. Charı hacklenenler yada başka sorunlar yaşayanlar suçu bana yada bize atmasınlar lütfen, çünkü çoğu koxpun yapımcısı biz değiliz. Öncelikle bilinçli bir kullanıcı olup virusten korunma yontemlerini öğrenmelerini öneririm. Bununla ilgili gerekli bilgilendirme forumda mevcuttur.

4. "APR hatası veriyor, Açmıyor, Olmuyor" gibi mesajlarınıza cevap verip vermemek bizim insiyatifimizdedir herhangibi bir sorumlulugumuz yada yukumlugumuz yoktur.

5. Uygunsuz yada cok buyuk ebatlarda Irkcı, rencide edici, kufur yada her türlü hakaret içeren imza kullananlar yanlızca 1 kez imza duzeltmesi icin uyarılır. Uyarı mesajı okundugu halde gerekli degişiklik yapılmaz ise Imza Editlenir, kişi aynı imzada ısrarcı olunursa ban listesinde yerini alır.

6. "Koxp paylaşımı neden yapamıyorum?" diye soru yonelten arkadaslar için cevabımız; elle tutulur, guvenilir, çalıştıgından emin oldugumuz tum koxplar zaten forumda mevcuttur. Başka forumlarda gorulen "Admin Onaylıdır" zırvalıgı bu forumda yoktur cunku kimsenin bu site yuzunden magdur olmasını istemiyorum. Suan sitede Smod ve Admin konu açmaya yetkilidir.

7. Bu siteden hiçbir gelirim yada çıkarım yoktur tamamen hobi amaçlı hazırlanmıştır. Amacın diger abuk subuk forumlardan trojan yada zarar verici virusleri engellemek için yanlız benim denetimimde olan bir forum oluşturmaktır.

8. Merak edenler için Knight Online bırakalı 2 sene oluyor oyunla hiçbir alakam yoktur beni tanıyanlar bilir. Yanlızca koxp ve hileleri denemek icin Ezik 59 lvl ve 65 lvl charım vardır. Bu demek degildir ki bilgim yok, Dies son serverken baslamıştım bu oyuna son olarakda Logosta bıraktım. Yaşım 27'dir.

9. Özetle bu forumun kıymetini bilin. Bende takip ediyorum tüm forumları ama boyle temiz, sıkı ve çıkarsız bir forum goremezsiniz

Saygılar Tuncay

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
(Bu Mesaj 04-08-2009 04:02 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Admin.)
24-07-2009 07:50 PM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
osmanbaba13 Çevrimdışı
Askıda
Askıda

RE: Forum Kuralları ve Bilgilendirme
dediğini yapcz tuncay abi yazdığın için tşkkürler
teşekkürler
(Bu Mesaj 25-07-2009 11:35 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : osmanbaba13.)
25-07-2009 10:58 AM
dEathLy Çevrimdışı
Aktif Üye
**
Üye

• Rep Puanı: 100
aman yarabbim burdada bu var Big Grin
tuncay bişi sorucam mumkunmu acaba forumda göz zevkini bozan mesajları silmek gibi bir lüxün olmalı sanırım sunlari bi zahmet bi siliversene Smile

Gidene Kal Demek Zavallılara;
Kalana Git Demek Terbiyesizlere;
Dönmeyene Dön Demek Acizlere;
Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır.
30-07-2009 08:16 PM
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
güncellendi

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
04-08-2009 04:02 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Banlanmamak İstiyorsan Gir İçeri Bilgilendirme aLeRJii 0 382 05-01-2011 08:23 PM
Son Mesaj: aLeRJii

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: