• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoleBot v1.0.1.2 1873
Konu Görünümü
Staff
yeni 
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Virus Tarama Sonucu: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Notlar:
1) Bot beta sürümdedir, açtığınızda üyelik soracaktır. ID: betatest, şifre: betatest kullanınız.

2) Lütfen isteklerinizi ve tespit ettiğiniz bütün sorunları üstteki rapor kısmından bize gönderiniz. Hepsi bize ulaşmaktadır, değerlendirilmektedir.

3) Okcu 3 lü ve 5 li skilleri dc edebilir, kullanmanizi tavsiye etmiyoruz.

4) Okcudaki +1 seçeneğini çoklu char kullanırken aktif etmenizi önermiyoruz. Bu seçenek size zarar vermez fakat etrafınızdaki kişileri dc edebilir. O yüzden çoklu char kullanırken bu özelligi kullanmayın veya bu sorunu halletmek için şu yolu izleyin:
KnightOnline klasörünüzde bulunan fx klasörüne girin, içerisinde arrow ile ilgili arama yapın, çıkar herşeyi silin. Böylece +1 özelligi charlarınızı dc etmeyecektir.

Sorular:
1) RPR / Banka ve Pot rotalarını , ayarlarını nasıl yaparım?
- Bot'u açtıktan sonra üstten rapor kısmına gelin, aşağıdaki "rotaları nasıl ayarlarım?" butonuna basıp yazılanları uygulayın. Ayrıca bkz: Kolebot Repair Kordinatları (Sürekli Güncel)

2) Çoklu char açınca dc alıyorum veya oyun direkt kapanıyor?
- Yukardaki +1 seçeneği ile ilgili olan kısmı okuyun.

3) OpenProcess Handle Error (5) hatası alıyorum:
- Oyuna multi ile girin.

4) Multi nasıl kullanırım?
- Kobot Multi Ayarı(Kolebot Girişte Sorun Yaşıyanlar Resimli Anlatım) Ayrıca bkz: [ kolebot.dll ] Hatası Alanlar kesin çözüm içeride.

5) Load'a tıklayınca gönderme hatası alıyorum:
- Bu sorunu hala araştırmaktayız, 2. veya 3. deneyişte sorunsuz giriyor. Tekrar deneyin.

6) Son sürümü indirmeme rağmen sürüm hatası alıyorum:
- Bazı sistemler otomatik dosya kopyalamaya izin vermiyor, bu yüzden son indirdiğiniz rar'ın içerisindeki kolebot.dll yi kendiniz manuel olarak KnightOnline klasörünüzdeki ile değiştirin, sorun düzelecektir.

7) Char sundriese sürekli gidip geliyor:
- Eğer sundriesten satın al özelliklerinden biri açıksa ve bot ağırlık yetmediğinden dolayı itemi tamamlayamıyorsa bu sorunu yaşıyor olabiliriniz. Oto satmayı da aktif ederek sorunu çözebilirsiniz.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
**** ayıp değilmi onlinehileden alıyon virüsü koyuyon buraya koyuyon koxpu

Yukarı Git
tuncay abı ole sey yapmaz

Yukarı Git
Staff
guncel
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
İndirmeyin Trojen var

Yukarı Git
İndirdim girdim betatest yaziorum sürüm hatasi dior?

Yukarı Git
Sürüm Hatası Yeni Versiyonu İndiri Diyor /:

Yukarı Git
Staff
guncel

Yukarı Git
beyler key ney bilen varmı ?

Yukarı Git
çarlar syuuyor haa dikkat edin o koxpun içinde keyloger var dikkat onun için ça ralr soyuluyor

Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
yeni Uzaktan Monu Al 1873.1 Admin 11 10,761 03-06-2011, 12:20 AM
Son Yorum: adolfhitler

Hızlı Menü:

Browsing: