76 lwl yüzde 65--------- okcu ------------+6 70 oku ----+1 reb shel set------- 6gb para -----9 günlük bronz----- 8 günlük hf hepsini [bu günler 28/8/2009'a göre yazılmıştır.... char gerçekten çok kaliteli
np si yok
''7x24x34'' clanında... char harbi güzel
tavsiye ederim... ANKARA içi tercihimdir... full time kendim kastım
.... fiyat 150 TÜRK LİRASI'dır... ulaşmak isteyenler '''' seven_taam_sever@hotmail.com''''
76 lwl yüzde 65--------- okcu ------------+6 70 oku ----+1 reb shel set------- 6gb para------görev takıları -----9 günlük bronz----- 8 günlük hf hepsini [bu günler 28/8/2009'a göre yazılmıştır.... char gerçekten çok kaliteli np si yok ''7x24x34'' clanında... char harbi güzel tavsiye ederim... ANKARA içi tercihimdir... full time kendim kastım .... fiyat 150 TÜRK LİRASI'dır... ulaşmak isteyenler '''' seven_taam_sever@hotmail.com''''
np si yok
''7x24x34'' clanında... char harbi güzel
tavsiye ederim... ANKARA içi tercihimdir... full time kendim kastım
.... fiyat 150 TÜRK LİRASI'dır... ulaşmak isteyenler '''' seven_taam_sever@hotmail.com''''76 lwl yüzde 65--------- okcu ------------+6 70 oku ----+1 reb shel set------- 6gb para------görev takıları -----9 günlük bronz----- 8 günlük hf hepsini [bu günler 28/8/2009'a göre yazılmıştır.... char gerçekten çok kaliteli np si yok ''7x24x34'' clanında... char harbi güzel tavsiye ederim... ANKARA içi tercihimdir... full time kendim kastım .... fiyat 150 TÜRK LİRASI'dır... ulaşmak isteyenler '''' seven_taam_sever@hotmail.com''''

:bulush: