• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Logos 76 okcu satılır... ACİL!!!!
Konu Görünümü
turkiyem 
76 lwl yüzde 65--------- okcu ------------+6 70 oku ----+1 reb shel set------- 6gb para -----9 günlük bronz----- 8 günlük hf hepsini [bu günler 28/8/2009'a göre yazılmıştır.... char gerçekten çok kaliteliBig Grin Smile np si yok Big Grin Big Grin ''7x24x34'' clanında... char harbi güzel Big Grin tavsiye ederim... ANKARA içi tercihimdir... full time kendim kastım Wink .... fiyat 150 TÜRK LİRASI'dır... ulaşmak isteyenler '''' seven_taam_sever@hotmail.com''''
76 lwl yüzde 65--------- okcu ------------+6 70 oku ----+1 reb shel set------- 6gb para------görev takıları -----9 günlük bronz----- 8 günlük hf hepsini [bu günler 28/8/2009'a göre yazılmıştır.... char gerçekten çok kaliteli np si yok ''7x24x34'' clanında... char harbi güzel tavsiye ederim... ANKARA içi tercihimdir... full time kendim kastım .... fiyat 150 TÜRK LİRASI'dır... ulaşmak isteyenler '''' seven_taam_sever@hotmail.com''''

Cevapla Yukarı Git
HEYE 76 LWL CHARDA Bİ 150 EDERKİ Angry :bulush:

Cevapla Yukarı Git
istemiosan alma sana zorla al diyen olmuo..! doğru dürüst yorum yap

Cevapla Yukarı Git
sanane a

Cevapla Yukarı Git
Staff
(29-07-2009, 01:05 PM)osmanbaba13 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]sanane a

Post mu kasıyorsun ?
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
(29-07-2009, 01:07 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(29-07-2009, 01:05 PM)osmanbaba13 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]sanane a

Post mu kasıyorsun ? DERKEN

Cevapla Yukarı Git
Staff
(29-07-2009, 01:11 PM)osmanbaba13 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(29-07-2009, 01:07 PM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Post mu kasıyorsun ? DERKEN

Kısa Kısa ve sebepsiz seyler yazıyorsun.
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
HAYIR DEDİM Kİ ARKADASA O CHAR O PARA ETMEZ ODA ARGO GİBİ KONUSUO

Cevapla Yukarı Git
Staff
(29-07-2009, 01:14 PM)osmanbaba13 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]HAYIR DEDİM Kİ ARKADASA O CHAR O PARA ETMEZ ODA ARGO GİBİ KONUSUO

Ok

Cevapla Yukarı Git
argo konuşma ile alakası yok kardeşim... gereksiz yorumlar yapmayın diorum yani... begenmeyen yazmak zorunda değilki kardeş... ben bunu anlatmaya çalışıorum... Wink
bu arada charda indirim olacaktır... Smile bi alıcı çıksın...

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: