• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: KoxpMu Kalkıyor Ne :)
Konu Görünümü
Staff
dikkat 
Usko'ya Pet İle Son Darbe ( Alıntıdır )

Knight Online şu anda altı farklı resmi sunucu üzerinden oynanabilmektedir.

Sunucular :
Kuzey Amerika (USKO) - Sunucu: K2 Network - Ücretli .Aşırı kural ihlali nedeniyle 1-2 ay içinde kapanması bekleniyor.

Malezya (MYKO) - Sunucu: Egames - Ücretsiz [ancak lisans süresinin sona ermesi ve yeni bir lisans için anlaşma sağlayamamaları üzerine artık kapalı bir sunucu.]

Kore (KRKO) - Sunucu: Mgame - Ücretli
Japonya (JAPKO) - Sunucu: Terra Corp. - Ücretli(ancak oyunun Acoount alımları Türk İplerine kapalı olduğu için Proxy kullanmanız gerekir]

Çin (CHKO) - Sunucu: SOHU - Ücretsiz [Aşırı kural ihlali ve yetersiz kullanıcı sayısı yüzünden kapandı.]

Endonezya (IDKO) - Sunucu: Web.id - Ücretsiz [ancak lisans süresinin sona ermesi ve yeni bir lisans için anlaşma sağlayamamaları üzerine artık kapalı bir sunucu.]

Resmi sunucular dışında oyuncuların kendi imkanları ile kurdukları kişisel sunucular da bulunmaktadır; ama bu sunucular kaçak program dosyaları ve kodlar sayesinde çalıştıkları için yasadışı olarak nitelendirilmektedirler.

ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!

Yukarı Git
bu ne demek oluo bn bişey anlayamadım biri açıklayabilir mi

Yukarı Git
Staff
Bu tür iddialar genelde Item ve Char fiyatlarını düşürmek için çıkarılır. Bana göre milyon dolarlık para makinelerinin fişi çat diye cekilmez.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
bncede bu oyun kapanırsa k2 network batar çünkü millet deli gibi cash hf ve pre alıyor

Yukarı Git
(19-08-2009, 12:32 AM)Admin yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Bu tür iddialar genelde Item ve Char fiyatlarını düşürmek için çıkarılır. Bana göre milyon dolarlık para makinelerinin fişi çat diye cekilmez.

doğru söylemişsiniz ama devredileblr bu arada c++ ve md5crackerden anlıyormsnz????
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Yukarı Git
tuncay acilen bize multi clienti bul

Yukarı Git
(19-08-2009, 09:33 AM)kaptanx434 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay acilen bize multi clienti bul

arkadaşım multi client istemek için mi açıldı bu konu ?

Yukarı Git
1745 MultiClient yokmu ?

Yukarı Git
adminim 1745 MultiClient neden yok ??

Yukarı Git
Staff
alıntıyı paylastım sadece bilginiz olsun diye Big Grin

ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi