• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: SixtySeven Logon İn Ardream EFSANESİ
Konu Görünümü
turkiye 
Arkadaslar Bu Video Güzeldir İzlemenizi Tavsiye Ederim Exclamation
Buyrun Lınk :: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
kards güselde humanları sewmem Big Grin.
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Cevapla Yukarı Git
qüSéL payLaşım krdss Wink
[Resim: 2iitvr5.gif]
Tongue

Cevapla Yukarı Git
sixtySeven itemlerini sattı taaa ne zmn ^^ ama adam ii player Smile item de olunca efsane oldu^^...
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Cevapla Yukarı Git
cidden baya sağlammışBig Grin
Dağda üç Beş domuz SürüsüTutturmuş
Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy **** Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene

Cevapla Yukarı Git
Gırakondada Ardremcı Olmustu Bu Charın Sahibi Bizzad Benim Okul ARkadasımla Clan Kusmuslardı LasTTanGo die MadLy 'nin Clanı Bi zamanlardan ama Şimdi İSe SixtySe7en olarakdı adı Fln rol +2 Wardı Hemen Bu servere Geçtiğinde Ama Hack Yedi O adam Her ŞEyi Yapan Gücü Mü ne war İtem + Playerlik Hayvan GibiSmile
Üstün Silah Yeteneği

Cevapla Yukarı Git
kardeşim eline yüreğine bileğine sağlık videonu izledim süper ama yalan yok itemlerde süper o itemler kimde olsa iş yapar belkı senın kadar yapamaya bilir ama kesin yani yapar o itemlerlende iş yapamyan adam oyunu bıraksın knbight online oynuyom demesin derim saygılar emeğe saygımız sonsuz
EDITED BY ADMIN

Cevapla Yukarı Git
(12-09-2009, 12:53 AM)METALX yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeşim eline yüreğine bileğine sağlık videonu izledim süper ama yalan yok itemlerde süper o itemler kimde olsa iş yapar belkı senın kadar yapamaya bilir ama kesin yani yapar o itemlerlende iş yapamyan adam oyunu bıraksın knbight online oynuyom demesin derim saygılar emeğe saygımız sonsuz
haqlısın kardş ama el emeğide çok yani... playerlıkta çok önemli BNCE
Tongue

Cevapla Yukarı Git
nazar 
(12-09-2009, 01:32 PM)AsqJojuqu yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(12-09-2009, 12:53 AM)METALX yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kardeşim eline yüreğine bileğine sağlık videonu izledim süper ama yalan yok itemlerde süper o itemler kimde olsa iş yapar belkı senın kadar yapamaya bilir ama kesin yani yapar o itemlerlende iş yapamyan adam oyunu bıraksın knbight online oynuyom demesin derim saygılar emeğe saygımız sonsuz
haqlısın kardş ama el emeğide çok yani... playerlıkta çok önemli BNCE

Arkadaslar Orda Video Sonunda Falan Adam Dıor O kadar Speed Hack 'den En iisini Çekememiş Kaçıp Gitmişler Bayası Ama Adamda Sağlam Elınden Kurtulan Fazla olmaz . .Tongue
Üstün Silah Yeteneği

Cevapla Yukarı Git
kardeş fasla da söze gerenk yok xD bende logos da oynuorum ardream işim olmaz base char kullanıoym...ona rağmen duymuştum bu herifi...harbi sağlam herif Wink
Tongue

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: