• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.6/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: AutoCombo - PisKoxp [Macro]
Konu Görünümü
Staff
siren 
[Resim: 2wna5mr.jpg]
[Resim: download.gif]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

NOOT: Uskodada Çalışır.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
çalismıooo:S

Cevapla Yukarı Git
oyuna qirince pasif kaLior

Cevapla Yukarı Git
Nasıl Kulanacaz ???

Cevapla Yukarı Git
nasil kullanacaz daha arıntılı anlatirmisin

Cevapla Yukarı Git
nasıl kullancsas

Cevapla Yukarı Git
tuncay abi ben hiç yorum yapmıyom ama canıma tak etti biraz bilgi ver yaw bu koxp lar hakkında Big GrinBig Grin

Cevapla Yukarı Git
pFF sayfa açılmıyor

Cevapla Yukarı Git
(05-01-2010, 02:24 PM)soner55 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abi ben hiç yorum yapmıyom ama canıma tak etti biraz bilgi ver yaw bu koxp lar hakkında Big GrinBig Grin

+1

Cevapla Yukarı Git
Staff
(28-10-2010, 05:40 PM)bbatuhann yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
(05-01-2010, 02:24 PM)soner55 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]tuncay abi ben hiç yorum yapmıyom ama canıma tak etti biraz bilgi ver yaw bu koxp lar hakkında Big GrinBig Grin

+1

Bu autoit le yapılmıs bir scripttir. Boyle scriptlerde herhansgibi bir byass yada multiclientle oyuna girilir. Oyun içinde koxp acılıp gerekli ayarlar yapılır.

Bu tür koxplar genelde tuşa senin yerine basma mantıgı ile calısır.
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: