• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: R ßuq...
Konu Görünümü
dikkat 
Ya arkadaşlar oKÇu'dada r ßuq warmışşş ??? warioru +70 biliorum ama okçu ilk defa duydum...yeni bi clana girdim 2tane 80okçu r bug açtılar pelerin yaratıının dibine geldiler bi başladlar MAXİMUM 2DK SURDU...şaşırdım kaldım aßi r bug kullanıolarmış.... ya nasıl bulabilirim okçununkini ? bi yardmmm
[Resim: 2iitvr5.gif]
Tongue

Yukarı Git
(14-09-2009, 06:51 PM)AsqJojuqu yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ya arkadaşlar oKÇu'dada r ßuq warmışşş ??? warioru +70 biliorum ama okçu ilk defa duydum...yeni bi clana girdim 2tane 80okçu r bug açtılar pelerin yaratıının dibine geldiler bi başladlar MAXİMUM 2DK SURDU...şaşırdım kaldım aßi r bug kullanıolarmış.... ya nasıl bulabilirim okçununkini ? bi yardmmm

HoOp Arkadasım Asaslar R bug Kullanır Benm BildiğimBig Grin
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
asas olablrlermi? okçuda zaten r vurucağına 5li vurur seri r gibi olur ama bilmiyorum:S
[Resim: signature.png]

[Resim: signature.png]

Yukarı Git
KnK denemedim Ama asasın R buq Sklini Okçuda Dene Nasıl Olsa Aynı İkiside Denemedk Lazm Big Grin

Yukarı Git
İİ de Bılader zaten Okcularda Seri CS War Adam Neden R Bug Kullansın :S Anlayamadım yaw :S Açsa R Bugu Fazla Vurması İçin Az Yakınında Olması LAzım Warrior'un 70 skilinde Olur oda Ztn bi Asasdada Gördüm ama Okcu Değil Asas Kullanırr bnm Bildiğim Sizinde Bildikleriniz warsa PayLAşın
Üstün Silah Yeteneği

Yukarı Git
Ama Adı üstünde Seri R Adam seri Cs vurduğunun nerdeyse bi 8 9 katı Daha hızlı r Vuruyor Kim olsa Seri R tercih eder :S

Yukarı Git
(14-09-2009, 07:16 PM)KiLLed4Live yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Ama Adı üstünde Seri R Adam seri Cs vurduğunun nerdeyse bi 8 9 katı Daha hızlı r Vuruyor Kim olsa Seri R tercih eder :S

Bıldığımız Mı War Ko'ya Ara Verdim de . .Big Grin
Üstün Silah Yeteneği

Yukarı Git
Big Grin He tmm O zaman Big Grin Ama bu Yeni Seri R Ler Acayip Hızlı Vuruor Tek bile atabilior....!!!!

Yukarı Git
(14-09-2009, 07:28 PM)KiLLed4Live yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Big Grin He tmm O zaman Big Grin Ama bu Yeni Seri R Ler Acayip Hızlı Vuruor Tek bile atabilior....!!!!

Aynen Kardesim Ama Sitede R Bug Yayınlansa Süper Olur Bence Warrior ArkadasLar İçn Süper PayLAşım Olr Bunuda Belirtmek İsterm Cool
Üstün Silah Yeteneği

Yukarı Git
Ya Süper Olurda +70 Char bulmak zor Big Grin Big Grin

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi