• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Acil :S
Konu Görünümü
Ya beyler çok merak ediorum..bütün siteleri araştrdm ama YOKK...!!!wariora özel koxp yokmu ?? özel olması gerekmez....mob kayıt-z'r ve z'skil-r bug-sprint ve pot basan bi koxp istiyorum çokmu ya Sad Sad tuncay abi yoksada bi uğraşırmısın abi ya Sad offf
[Resim: 2iitvr5.gif]
Tongue

Yukarı Git
Staff
Tuncay Abiye Sorarım Bu Konuyu Ben .
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
kards su saatten sonra hf den baska kops düzenli çalışmas . çalışsa bile oto ban başladı kaçışın yok yani .
[ŠїĿэмїyояѕáη кáяáŁıyacáкѕιη ! ]

Yukarı Git
ya dier koxplar düzenli çalışıo EN AZINDAN ŞMDİLİK ama wariora göre koxp yok bi tek derdim bu :S
Tongue

Yukarı Git
Arkadaşım Bak Bi Denemedim Ama Şimdi deniyeceğim 20 tane Koxp açıoyurz Hepsinden R Bug Atak başlat deyip Yaratığa Tıklıyoruz Aynı anda 20 tane R vuruyor Die duydum Denemek lazm....!!

Yukarı Git
Staff
(17-09-2009, 07:13 PM)cellat___1 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]kards su saatten sonra hf den baska kops düzenli çalışmas . çalışsa bile oto ban başladı kaçışın yok yani .

katılıyorum aslında sana

Yukarı Git
(18-09-2009, 02:55 AM)KiLLed4Live yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Arkadaşım Bak Bi Denemedim Ama Şimdi deniyeceğim 20 tane Koxp açıoyurz Hepsinden R Bug Atak başlat deyip Yaratığa Tıklıyoruz Aynı anda 20 tane R vuruyor Die duydum Denemek lazm....!!

ßen denedim :S... ya bnm te isteğim r bug değil... r bug için ayrı prog.larda var... koxp game-tt-fear koxp fln fln r buglarını deniorum ama.... ilk yazımı tam okuduysan....tek istediğim wariora özel bi koxp... sprint basan-oto pot-r bug-mob kayıt-z'r ve z'skill olması :S
Tongue

Yukarı Git
hemen veriyim sana koxp KoAutoBot gerekli ayarlamalarını yaparak gayet güzel kesebilirsin
ayarlaması yazıyor zaten çok basit gayet güzel bir koxp

Yukarı Git
(19-09-2009, 09:26 AM)rap_boy yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]hemen veriyim sana koxp KoAutoBot gerekli ayarlamalarını yaparak gayet güzel kesebilirsin
ayarlaması yazıyor zaten çok basit gayet güzel bir koxp

y krds ben bu koauto bott tan hiç anlamıorum... RİCA ETSEM msn mi eklermsn ? bu warrior hkknda yrdm edersn rds... çok hayra geçer valla ... dhandiq_jojuq-_-@hotmail.com saoL krds Angel
Tongue

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: