• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Beyler istiyen Olursa Pointer bulucu Ekliycem!!
Konu Görünümü
başlıktaki gibi konuya yorum yaparsanız isityenler yada ö.m atabilrsinz ...
buyrun prog. dan bir ss

[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
, (Http: Knightonline. Snoxd. Net indeks. Php? Showtopic= 51035) nakavt 'CHAR göstergesini bulmalı olduğun fazla kolay onunki, açık nakavt, açık bu program, nakavtı 'CHARe yazdıktan sonra, ve baskı, girer, bu program, göstergeyi hesaplayacak.
Hem de bu program, yaratacak "Göstergeler. İni", dosyalayacak, sen, bunu açabilirsin, ve kopyalayabilirsin & yapıştırabilirsin
[Resim: signature.png]

Yukarı Git
evet ing. 2 oluncaBig Grin
isterseniz ing. koyayım admin çevirirse iyi olur... ama şimdi okullar açıldı bnm zamanım yoq bide ko yu bıraktım artık dupe bulma çalışması ve forma destekWink

Yukarı Git
Staff
Link i koymadan önce site Admin'i ile irtibata gec yoksa silinir actıgın konu üzülürsün !!

ARKADAŞLAR ÜYELERİN VERDİGİ LİNKLERE SAKIN TIKLAMAYIN !!!

Yukarı Git
evet kardeim bugun öyle bir durumla karşılştım ve çok sinirlendmSmile

Yukarı Git
Staff
bu forumda link paylasımında bulunamazsın kroteam16. Kraller bugun seni banlamış haksızda degil ancak konun viruslu link olamdıgı icin konunu kapattım ve banını actım. Aynı konuyu ve gecerli bulup Diger Hilelere actım. Eger birseylerin paylasılmasını istiyorsan benimle irtibata gec ben gerekli konuyu acarım.

Dosya Paylaşımı Ne Şartta Olursa Olsun YASAKTIR

Unutma
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: