• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Forum Genişletilsin Mi ? [Yorumla Katılın]
Konu Görünümü
Staff
dikkat 
Metin 2, CS, NFS, WOW gibi oyunlarında hilelerin yayınlanmasını istermisiniz ? Eger cevabınız evet yada hayır is lutfen yorumlarınızla bize bildirin...
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Evet Tuncay Abi Ben Ve Sitedeki Herkesin Bunu Destekleyeceğine İnanıyorum.
Knight Oynarken Dinleyebileceğimiz Clup Mix Gibi Müzikler Bölümü OLsun İsterim Ben Smile Dj Müzikler
Gelişmesini İstiyorum Ben.

Yukarı Git
evet genişletilsn dota flnda olsunSmile
[Resim: signature.png]

Yukarı Git
Bencede genislesin sadece kxp hile ws wws ws olmasin ayriyeten herkezin yaralanacagi kose yazilari resimler falan filanda olsa daha gusel olur bence

Yukarı Git
Staff
bencede iyi olur genişlerse..
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Yukarı Git
Bencede Genişletilsin. Güzel Olacağına İnanıyorum...
[Resim: 6217.gif]
[Resim: e756329b.gif]

Yukarı Git
Ewt Tuncay Abi Genisletilsin koxptan daha Cok İlgileniceğimiz Bir şeyler Olsun..!

Yukarı Git
ßence qenişLeTiLmesin cnK ßu sadece Koxp siTesi öTeKi siTeLerden ayrıcaLıqımız oLsun aßi ßence ama Karar sana aiT...

Yukarı Git
Genişletilsin Fazla Olarak'ların Olması AsiTURK İçin İyi Olacağını Düşünüyorum. .
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Yukarı Git
(01-10-2009, 05:14 PM)sercanberna yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]ßence qenişLeTiLmesin cnK ßu sadece Koxp siTesi öTeKi siTeLerden ayrıcaLıqımız oLsun aßi ßence ama Karar sana aiT...

Haklısınız Ama Yine Hile Olucak Sitede Diğer Oyunların Hilelerini Paylaşabileceğimiz Konular OLacak.
Lazım Olan Oyun Download Bölümü OLacak.
Sohbet Edebileceğiniz Bölümler,Daha İyi Bir Ortam Yaratmak İçin Siteyi Büyültelim İstiyoruz...
Ve Sizinde İstekleriniz Varsa Konuya Yazarak Belirtiniz Arkadaşlar. !

Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: