• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Trade kapalı Serverda Trade Atmak
Konu Görünümü
Staff
siren 
mykohack ile birlikte gelen dinput8.dll dosyasını knightonline nın bulduğu klasöre kopyalıyorsunuz daha sonra myko hacki acıp knightonline.exe nin bulduğu klasörünün konumunu göstermeniz lazım kaydeyorsunuz vede sağ üst köşede şefaf bir pencere acılıyor daha sonra launcerden knight'a girin.

Oyuna girdiğinizde cheatengine'yi acıp sol üsteki bilgisayar sembolüne tıklıyorsunuz ve knightonline.exe yi seciyorsunuz. Value type kısmından "text" i secip "ij6¸" değerini aratıyorsunuz sol üstte cıkan 1 tane sonuc olucak çift tıklıyarak alt bölmeye alıyoruz. value kısmına tekrar çift tıklayıp "Trade" olarak değiştiriyoruz...

Tüm pencereleri evet/okey/tamam olarak onlaylıyoruz vede knight'a tekrar geri dönyoruz. 1 kişinin üstüne tıklayıp chat penceresine "/trade" yazdığınızda trade atabiliyorsanız tebrikler başardınız demektir.

MyKoHack Download: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Cheat Engine Download:
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIM GÜZEL

EMEĞE SAYGI

Cevapla Yukarı Git
inş calısır knk
berbat knk bi konu acıyon **ıllı anlat

Cevapla Yukarı Git
TeşeKKürLer..
TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer..

Cevapla Yukarı Git
çalışmıor Angry

Cevapla Yukarı Git
çok saol kardes süpersin Big Grin
Yaşlı Kadın:Evladım elimdeki poşetleri taşımama yardım eder misin?
Çocuk:Teyze ben sana sw verdim pmden yaz magelere seni tplesinler der Big Grin

Cevapla Yukarı Git
asi turk kardes bakarmsın kardes 1303 seri r eklesen yada bi k0xp cok sevirim eklediğinde msn qel cimbomumbenim32@hotmail.com ekledim dersin bizde bütün cafece reklam falan yaparız site icin bide indirirz

Cevapla Yukarı Git
calısmıo abı benmı yapamıorum yada off off

Cevapla Yukarı Git
TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer.. TeşeKKürLer..

Emeqe Sayqı eKsiK oLmasın...Heart

Cevapla Yukarı Git
sercan yapa bıldın mı sen

Cevapla Yukarı Git

Hızlı Menü:

Browsing: