Değerlendir:
  • 4 Oy - 4 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Save Dupe Yöntemi [Tradesiz]
Yazar Mesaj
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
Save Dupe Yöntemi [Tradesiz]
Save Dupe yöntemi nedir ?

Save Dupe yöntemi ile itemlerinizi kopyalayabilirsiniz.
Save Dupe nasıl yapılır ?
Dupelemek istediğiniz itemlerii çıkartıyorsunuz.
Arkadaşınıza veriyorsunuz(Trade yok ise Pazar kurup verin. Farketmez).
Arkadaşınıza Save Yamasını Söylüyorsunuz. (''H'' tuşuna tıklayıp. ''save'' diyor arkadaşınız)
Siz save yapmıyorsunuz. Ve itemi verdikten bir kaç dk sonra kendinizi dc ettirmeniz lazım. (Pc'ye reset felan atın)
Oyuna geri girdiğinizde İtemleriniz duruyor olucak ve arkadaşınızdada duruyor olucak.

Not: Serverler 10 dk'da bir kaydederler kendilerini. siz dc olunca en son kaydedilen değerle geri gidersiniz. Çoğu kez server reset olunca son 10 dkda kastığınız exp felan gider farketmişsinizdir.

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
04-07-2009 10:23 AM
Tüm Mesajlarını Bul Alıntı Yaparak Cevapla
bayram4 Çevrimdışı
Hiperaktif Üye
Üye

• Rep Puanı: 0
RE: Save Dupe Yöntemi [Tradesiz]
yarar mı acaba Big Grin

[Resim: bayrak.cami.jpg]

Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem. Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!
04-07-2009 01:10 PM
nihatbey Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

daha önce deneyen varmı
04-07-2009 09:54 PM
osmanbaba13 Çevrimdışı
Askıda
Askıda

KrALLeR teşekkürler
20-07-2009 02:07 PM
fine43 Çevrimdışı
Aktif Üye
**
Üye

Ben denedim oluyor
ty paylaşım

Ben Can Potu Kullanan Adama Player Demem!!!
Direk Noob Derim!!!
minörcü
30-07-2009 03:25 AM
furkan442 Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

TeŞEKküRLeR BuTuN GuZeL PaYLaSIMLaRa
30-07-2009 08:12 AM
MeKaNsIz Çevrimdışı
VIP Üye
VIP Üye

Tuci bu yenimi daha öncedende vardı böyle dupe ama fixlediler herhalde?
Tuncaycım Buda Değişik Bir Yöntem Nette Buldumda Olup Olmadığını Bilmiyorum Tabi Muhtemelne Eskidir

----------------
1- Bilgisayarımızın tarihini 2 yıl geriye atıyoruz. yani 2004 (bilgisayardaki saatin üstüne 2 kere tıklayarak yapabiliriz)

2-Bilgisayarda 2 tane kullanıcı hesabı açıyoruz (denetim masası- kullanıcı hesapları - yeni hesap oluştur)

3-Knight online da bi de yan charımızın olması lazım

4-bildiğiniz gibi yeni knight da dupe zor dupe yapsanız bile itemleriniz kitleniyor Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL...e=dpeno4ub0.png burda ve Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL...dupe1rl2zy3.jpg burda gördüğünüz gibi bunu engellemek için ......... bu adresten programı çekip çalıştırıyoruz, bu program knight online registery de değişiklikler yaparak dupe itemlerin kilitlenmesini önler, (2 resimde gördüğüğünüz gibi "please contact our customer service" diyor yani itemlerinizin dupe olduğu anlaşılırsa üstünüzde kalır ve knight online a mesaj atmanız gerekir ki siz "ben dupe yaparken itemim kitlendi" derseniz ne olacağı malum Smile "

NOT:PROGRAM: KASPERSKY, NORTON, BİTDEFENDER,PANDA, MCAFEE, AVAST, AVG GİBİ EN İYİ ANTİVİRÜS PROGRAMLARICA TEST EDİLMİŞTİR KESİNLİKLE VİRÜS YOKTUR !!

5-bu işlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz, karşımıza 2 kullanıcı hesabı çıkacak bunlardan herzamanki kullandığımı seçicez, yeni açtığımızı değil,

6-şimdi knight online a giriyoruz charımızı açıyoruz dupelemek istediğimiz itemleri innhostes 1. sayfaya koyup bekliyoruz in hostesi kapamıyoruz

7-alt-TAb yapıp başlat-oturumu kapat-kullanıcı değiştir diyoruz ve yeni açtığımız oturumu açıyoruz bu oturumdanda knight online yı açıyoruz yine aynı kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz ve size dc edilsinmi diye soruyor siz evet diyosunuz bu sefer yan charınızı seçiyosunuz, inn hostese gidiyosunuz 1. sayfadaki dupelenecek itemleri üstünüze çekiyosunuz..(normalde öteki char dc edilir fakat bildiğinmiz gibi bu sıralar çok aşırı derecede lag olduğundan öteki charda oyunda kalacaktır)

8-itemleri yan charın üstüne aldıktan sonra tekrar alt-TAb yapıp başlat-oturumu kapat-kullanıcı değiştir diyoruz, öteki otrumu açıyoruz, gerçek charımızda inhosstesi açık bırakmıştık baktığımız zaman dupelenecek itemlerin yine inhostessde durduğunu görüyoruz bu itemleri tekrar üstümüze çekiyoruz !!

ve işte olay bitmiştir innhostes 1. sayfadaki itemler hem gerçek charımızda hemde yan charımızda var! itemleri başarıyla dupeledik..

------------
Alıntı
Tuncay Bide bunu buldum kardeşim Big Grin Süper Bişeymiş Yanlız Big Grin

Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL Bu videoyu bi izle Big Grin
(Bu Mesaj 30-07-2009 10:10 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : MeKaNsIz.)
30-07-2009 09:58 AM
ericagitti7 Çevrimdışı
Yeni Üye
*
Üye

ya bu verdiğiniz iki adres görüntülenemiyo
30-07-2009 11:32 AM
Admin Çevrimdışı
Tuncay Abi
Admin

• Rep Puanı: 55
(30-07-2009 09:58 AM)MeKaNsIz Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OLTuci bu yenimi daha öncedende vardı böyle dupe ama fixlediler herhalde?
Tuncaycım Buda Değişik Bir Yöntem Nette Buldumda Olup Olmadığını Bilmiyorum Tabi Muhtemelne Eskidir

----------------
1- Bilgisayarımızın tarihini 2 yıl geriye atıyoruz. yani 2004 (bilgisayardaki saatin üstüne 2 kere tıklayarak yapabiliriz)

2-Bilgisayarda 2 tane kullanıcı hesabı açıyoruz (denetim masası- kullanıcı hesapları - yeni hesap oluştur)

3-Knight online da bi de yan charımızın olması lazım

4-bildiğiniz gibi yeni knight da dupe zor dupe yapsanız bile itemleriniz kitleniyor Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL...e=dpeno4ub0.png burda ve Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL...dupe1rl2zy3.jpg burda gördüğünüz gibi bunu engellemek için ......... bu adresten programı çekip çalıştırıyoruz, bu program knight online registery de değişiklikler yaparak dupe itemlerin kilitlenmesini önler, (2 resimde gördüğüğünüz gibi "please contact our customer service" diyor yani itemlerinizin dupe olduğu anlaşılırsa üstünüzde kalır ve knight online a mesaj atmanız gerekir ki siz "ben dupe yaparken itemim kitlendi" derseniz ne olacağı malum Smile "

NOT:PROGRAM: KASPERSKY, NORTON, BİTDEFENDER,PANDA, MCAFEE, AVAST, AVG GİBİ EN İYİ ANTİVİRÜS PROGRAMLARICA TEST EDİLMİŞTİR KESİNLİKLE VİRÜS YOKTUR !!

5-bu işlemlerden sonra bilgisayarı yeniden başlatıyoruz, karşımıza 2 kullanıcı hesabı çıkacak bunlardan herzamanki kullandığımı seçicez, yeni açtığımızı değil,

6-şimdi knight online a giriyoruz charımızı açıyoruz dupelemek istediğimiz itemleri innhostes 1. sayfaya koyup bekliyoruz in hostesi kapamıyoruz

7-alt-TAb yapıp başlat-oturumu kapat-kullanıcı değiştir diyoruz ve yeni açtığımız oturumu açıyoruz bu oturumdanda knight online yı açıyoruz yine aynı kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz ve size dc edilsinmi diye soruyor siz evet diyosunuz bu sefer yan charınızı seçiyosunuz, inn hostese gidiyosunuz 1. sayfadaki dupelenecek itemleri üstünüze çekiyosunuz..(normalde öteki char dc edilir fakat bildiğinmiz gibi bu sıralar çok aşırı derecede lag olduğundan öteki charda oyunda kalacaktır)

8-itemleri yan charın üstüne aldıktan sonra tekrar alt-TAb yapıp başlat-oturumu kapat-kullanıcı değiştir diyoruz, öteki otrumu açıyoruz, gerçek charımızda inhosstesi açık bırakmıştık baktığımız zaman dupelenecek itemlerin yine inhostessde durduğunu görüyoruz bu itemleri tekrar üstümüze çekiyoruz !!

ve işte olay bitmiştir innhostes 1. sayfadaki itemler hem gerçek charımızda hemde yan charımızda var! itemleri başarıyla dupeledik..

------------
Alıntı
Tuncay Bide bunu buldum kardeşim Big Grin Süper Bişeymiş Yanlız Big Grin

Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL Bu videoyu bi izle Big Grin

usko dupe bu hacım. Private dupe degil Smile

Linkler her forumun 1. sayfasındadır
Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL - Linkleri görebilmek için üye olmanız gerekmektedir. Üye OL
30-07-2009 11:40 AM
MeKaNsIz Çevrimdışı
VIP Üye
VIP Üye

Zten alıntı yaptıgım yerdeki liki silmişlerdi sadece çeşit olarak yeni duydum ondan paylaştım video linkide çalısıyor
30-07-2009 12:13 PM
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
siren 1299 Dupe Yöntemi Admin 10 8,334 27-03-2011 02:22 PM
Son Mesaj: aad111

Forum'a Git:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir