• Asiturk.com'a Hoşgeldiniz.
  • Bu sitede güncel koxp ve macrolar yer almaktadır.
  • Formumuz yenilendi.
Hoşgeldin, Ziyaretçi: Giriş Yap Kayıt Ol

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: 1299 Dupe Yöntemi
Konu Görünümü
Staff
siren 
3 player gerekli, bunları a,b,c olarak adlandıralım dupeliyceğimiz itemler c de olsun.

a playerı b playerına trade atıcak b tradeyi okeyliycek wede öyle bekliycek a trade okey yapıcak.

şimdi a chate tekrardan /trade yazıcak wede b pleyarına 2. bir trade atıcak bu durumda a da trade penceresi kapalı fakat b de açık olması lazım.

a bu sefer c ye yani itemlerin olduğu playera trade atıcak c okeyliyip trade penceresini acıcak vede dupeliyceği itemleri sadece tradeye koyucak başka hiç birşey yapmıycak bu sefer sıra b ye geciyor c nin itemleri trade koymasından sonra b trade okey yapıcak bu esnada a ile c nin trade penceresi a da kapanıcak fakat c de halla acık olucak a da pencere kapandıkdan sonra

c de tradeyi iptal edicek a relog yada... power up store sembolüne tıklarak invertorysini yeniliycek vede oda ne c nin tradeden gösterdiği itemler a ya gecmiş
Linkler her forumun 1. sayfasındadır
[Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız] - [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]

Cevapla Yukarı Git
Big GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBiLmEyeN Mi vAr:d

Cevapla Yukarı Git
(26-07-2009, 09:58 PM)p3tr3 yazdı: [Linkleri görebilmek için lütfen giriş yapınız. Kayıt olmak için tıklayınız]Big GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBiLmEyeN Mi vAr:d

bilmiyenmi varmış ne kdar ukalasın adam uğraşmış koymuş insan bi tşkr eder!

Ty paylaşımCool
Ben Can Potu Kullanan Adama Player Demem!!!
Direk Noob Derim!!!
minörcü

Cevapla Yukarı Git
** insan saygılıolur

Cevapla Yukarı Git
Bu Dupelikle Bilmiordum Hakketen Ve Gercekden Ty PayLAşım Elıne Sağlık + Emeğe SAğlık Tuncay Abi
Üstün Silah Yeteneği

[Resim: zua.gif]

Cevapla Yukarı Git
vala ben bılmıyom trko arada oynadıgım iicn ama saolasın abi

Cevapla Yukarı Git
nazar 
**Tuncay aßi duPe KaLKtı ßiLioRmmm haLe oLuoRmmu**

Cevapla Yukarı Git
Abi Bu Knight Online de oluyomu

Cevapla Yukarı Git
ADMİN KARDEŞİM SAĞOL AMA BİLİYORDUM BEN BUNU EMEĞİNE ELLERİNE YÜREĞİNE SAĞLIK Big GrinBig GrinBig Grin

Cevapla Yukarı Git
maden kopx coşmuş emeğine sağlık.........
ben clienti 1859olarak kullanıyorum .. gzl ve düzgün çalışıyo maden koxpta

Cevapla Yukarı Git

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Save Dupe Yöntemi [Tradesiz] Admin 12 15,398 11-09-2009, 12:38 PM
Son Yorum: fethiyeli48

Hızlı Menü:

Browsing: 1 Ziyaretçi